📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmmm.. okazało się, że jeden prawy prosty był bardziej skuteczny niż 5 lat szkoleń, testów sprawnościowych i robienia gały w mundurze.
Zasłużył. Słusznie zrobili!
Jak wyszli zwrócić grzecznie uwagę na niewłaściwe zachowanie tego buca, to się ładnie uspokoił i próbował odstąpić od drzwi. Jednak tłum ciekawskich ograniczył odejście zbyt szybko i zbyt daleko. Delikatna nawet perswazja czyni cuda. Myślę, że następnym razem raczej grzecznie zapuka i nie będzie napierdalał nogami w drzwi.
Widzieliście kiedyś babę w ochronie na dyskotece? Nie? Ale kurwa w policji muszą być i jedyne co potrafią w 99% to być zjebane, wymądrzać się i chuja zrobić kiedy trzeba. Czy kobiety powinny być w policji? Tak, czyścić mundury, skanować papiery na komendzie, robić kawę i sprzątać.
satariel napisał/a:
Widzieliście kiedyś babę w ochronie na dyskotece? Nie? Ale kurwa w policji muszą być i jedyne co potrafią w 99% to być zjebane, wymądrzać się i chuja zrobić kiedy trzeba. Czy kobiety powinny być w policji? Tak, czyścić mundury, skanować papiery na komendzie, robić kawę i sprzątać.
Nie zapomnij o awansach za robienie gały, komu trzeba.
Dziurawa policja zawsze w formie. Poprawność polityczna to upadek cywilizacji zachodu.
Jak to dobrze, że policja była na miejscu
No bo by jeszcze go pobili. powinni chociaż mieszane patrole robić a nie 2 malutkie kobietki które de facto i tak do tej pracy się nie nadają.
No bo by jeszcze go pobili. powinni chociaż mieszane patrole robić a nie 2 malutkie kobietki które de facto i tak do tej pracy się nie nadają.
KrólOrtalionu napisał/a:
Jak to dobrze, że policja była na miejscu
Na jedno by wyszło, bo by facet musiał ogarniać przestępcę i babę, żeby nie dostała wpierdolu, albo nie daj dostałby paralizatorem, bo by babsko trzęsącymi łapami spudłowało, zamykając przed strzałem oczy. Do prewencji takie ewentualnie do szkół, gadać pierdoły uczniom i rozdawać odblaski, żeby zrozumieli, że jak nie będą się uczyć, to skończą jak ona. Zawsze uważam, że ci mundurowi na patrolach i dłubiący w nosie w samochodzie i wlepiający mandaty za brak maski, to pół zwoju więcej w mózgu od strażnika miejskiego. Jak coś się serio dzieje, to chuja zrobią, dzwonią po wsparcie, muszą jakiegoś Sebka suchoklatesa w 10 ogarniać.
satariel napisał/a:
W Poznaniu była taka jedna Dominika
Coś mi się tak wydawało że to już kiedyś widziałem...
No i rację miałem. 2018 rok.
oe24.at/oesterreich/chronik/oberoesterreich/brutale-schlaegerei-disco-...
No i rację miałem. 2018 rok.
oe24.at/oesterreich/chronik/oberoesterreich/brutale-schlaegerei-disco-...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów