18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ronoaro 2013-10-02, 15:43 5
Pierwsze piwo to Red Stripe z browaru Desnoes & Geddes, drugie piwo to Torpedo Extra IPA z browaru Sierra Nevada, trzeciego nie znam.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
nedon 2013-10-02, 16:17 1
Trzecie piwo to ambrozius z kauflandu
Zgłoś
Darkstep 2013-10-02, 16:51 5
@up up

Co wy kurwa za eksperymenty pijecie?

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
wojniz2 2013-10-02, 16:56 9
qrwa jak widzę tych lamusów, co nie potrafią zapaliczką jak człowiek otworzyć, to płakać mi się chcę.
Zgłoś
John_Rambo 2013-10-02, 17:09 1
Red Stripe jest zajebiste szukałem czegoś co smakowało by innaczej niż wszystkie norweskie sikacze i to zdało egzamin, szkoda tylko ze butelka 0,33.
Zgłoś
tomson5555 2013-10-02, 17:48
wszystkim otworzysz co ma kant
Zgłoś
Black Snake 2013-10-02, 19:49 1
@wojniz2, zapalniczka jak zapalniczka... Niektórzy nawet otwieraczem mają problemy. Jak się pije to wszystkim się otworzy! Nawet kartką papieru.

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Zielonek92 2013-10-02, 20:09 2
Ja tam wole otwierać zapalniczką i usłyszeć soczyste pierdolnięcie a wtedy można podziwiać jak kapsel leci w kosmos
Zgłoś
boskiDiego 2013-10-02, 20:16
Potrzeba matka wynalazkow :=)

Put down your guns and listen to Bob Marley...
Zgłoś
pinkYnieMozg 2013-10-02, 20:36
myslalem, ze kapsle sa amelinowe -.-
Zgłoś
redbaron 2013-10-02, 21:04
Prawdziwy sadol otworzy zębami
Zgłoś
habumbabum 2013-10-02, 21:23
miałam taki otwieracz w barze, tak z 3 lata temu.
Zgłoś
Malwi 2013-10-02, 21:42
ktoś wie gdzie taki można kupić ?
Zgłoś
Bozzarr 2013-10-02, 22:25
otwierac do piwa ma lezec po kanapa i jak go babo ruszysz to w ryj!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów