📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panie Areczku! Ręce to są dla Zarządu, Pan to masz zpierdalać, a nie kurwa że paluszek i główka, bo to szkolna wymówka Panie Areczku. Jutro widzę Pana w pracy - rozumiem drobną niedyspozycje, ale nie bądźmy dziećmi - najwyżej będziesz Pan pracował jedną ręką. A z drugiej możesz Pan zakładowy wiatrak zrobić jak na hali będzie ciepło - o i widzi Pan! Bez Pana Panie Areczku to by się firma zawaliła - ba! Może nawet dam Panu obniżkę.
Przy tak małym otwarciu bramy i tak nie miał szans wyjechać bez przypierdolenia. Ta ciężarówka ma jakieś 8 - 9 metrów długości. Więc przy skręcie zachodzi jakieś 1.5 metra z tyłu
Driver19cm napisał/a:
Przy tak małym otwarciu bramy i tak nie miał szans wyjechać bez przypierdolenia. Ta ciężarówka ma jakieś 8 - 9 metrów długości. Więc przy skręcie zachodzi jakieś 1.5 metra z tyłu
Spokojnie by się zmieścił jakby mu bramy nie przymknął
Dobili go w końcu czy dalej się męczy ?
Driver19cm napisał/a:
Wystarczy mniej skręcić to mniej zajdzie kierofco
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Wystarczy mniej skręcić to mniej zajdzie kierofco
Towarzyszu dupov, towarzysz jedyne czym może jeździć to Kamazem na ruskim froncie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów