Ryba do otwierania piwa? Pewnie, ale może dziś nie pada śnieg za oknem i na kalendarzu nie widzimy daty która składa się z 2 oraz 4.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wesołych świąt sadole .
a ja bym wziął ten szpiczasty łeb i nim otworzył bym browca
Dzięki! Jak będę chciał pić i przy okazji będę mieć pod ręką karpia bedę wiedzieć co zrobić! : D
Zasadniczo- mimo iż to portal sadistic- nie toleruje zadawania bólu BEZBRONNYM zwierzętom, więc i temu cwelowi życze zeby następna butelka była otworzona jego odbytem
gorczanska napisał/a:
Zasadniczo- mimo iż to portal sadistic- nie toleruje zadawania bólu BEZBRONNYM zwierzętom, więc i temu cwelowi życze zeby następna butelka była otworzona jego odbytem
przecież ta ryba była już martwa ty głupi ciulu.
gorczanska...
To co Ty tutaj w ogóle robisz ?
To co Ty tutaj w ogóle robisz ?
jbone, rozjebałeś mnie takim prostym aczkolwiek treściwym pojazdem haha
gorczanska napisał/a:
Bezbronna jest Twoja zdolność do analizowania co zobaczysz na swoje ślepia. Biedna i bezbronna, martwa rybka... tam są drzwi.
jbone napisał/a:
przecież ta ryba była już martwa ty głupi ciulu.
Nie zmienia to faktu że osoba która się bawi jedzeniem w naszej kulturze jest spierdoliną.
@Up To idź do powidz kotom które bawią sie złowionymi myszami, albo lwom które bawiły sie złapanym jeszcze zyjącym kotem z bebechami na wierzchu pare stron wstecz
gorczanska napisał/a:
mimo iż to portal sadistic- nie toleruje zadawania bólu BEZBRONNYM zwierzętom
A kim ty tutaj śmieciu jesteś by decydować czym jest i co toleruje sadistic?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów