📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Po pierwsze przyjrzyjcie się. Tak naprawdę on nie otwierał pizzą a jakąś listewką która była pod nią. A po drugie to nie ma jak ujebać pół szyjki. Marnotrawstwo.
czekam na filmik gdzie pokażą czym się nie da otworzyc to mnie bardziej zdziwi ;|
ciekawe ilu ludzi potracilo palce, nogi rece czy oczy tworzac ten filmik majac na mysli narzedzie jakimi sie poslugiwali otwierajac piwa
Cytat:
no kurwa, muszę spróbować otworzyć pizzą
Cytat:
haha picca
tam byla jakas deska pod ta pizza
Jest piwo to jest i piwo!
ja jebie, kapsle "twist off" można przysłowiowym pierdnięciem otworzyć, nie wiem czemu chłopaki tak się spinają i rajcują przy tym. Zwłaszcza, że i tak połowa z nich ma upierdzielone szyjki, więc chłopaki pijąc to zobaczą jakby to było porzuć trochę żyletkę. Ale żem porównanie pizł!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów