I teraz zagadka - drugi mam jeszcze bardziej zawsze przy sobie, nawet jak jestem w domu... kąpie się, mam trening, w szkole... wszędzie i zawsze! I waży on około 21 gram ;]
Kto zgadnie ?
Ha ^^ ja Wam powiem, że doceniam tą różnorodną gammę sposobów otwierania browca... sam kiedyś kombinowałem, ale dziś mam zawsze przy sobie 2 otwieracze i uwaga będzie zagadka!
Jeden z nich jest przy kluczach, które zawsze mam przy sobie i to zwykły otwieracz... po prostu - otwieracz.
I teraz zagadka - drugi mam jeszcze bardziej zawsze przy sobie, nawet jak jestem w domu... kąpie się, mam trening, w szkole... wszędzie i zawsze! I waży on około 21 gram ;]
Kto zgadnie ?
Zęby :E
Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...A tam, pierdoły. Piwo da się otworzyć praktycznie wszystkim. Sam lubie kombinować- od otwierania kartką papieru, poprzez standardową zapalniczkę, na laczku kończąc. A jeśli dodatkowo w gre wchodzi tak słabo zamknięte piwo, jakie mają w USA (nawet jak się odpowiednio stuknie płytą CD to się otworzy- w wypadku naszych piw to awykonalne), to niedługo zobaczymy, jak ktoś otwiera piwo kutasem.
Co ty piszesz jakie awykonalne otwieranie piwa płytą cd naszych piw, wystarczy dobrze trafić płytką w kapsel i otwarte. Jedną płytą cd udało mi się otworzyć 6 piw potem pękła.
Kto zgadnie ?
Nie pierdol że masz ten sygnet od cyganów....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów