📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no to ameryke odkryli nie ma co ludzie radujcie się wymyślili dzwignie...
Nie wiem czy zauważyliście ale w tym filmiku przejawia się kilka razy motyw z ziółkiem
1. 00:47 świetny pasek z pięknym listkiem
2. 1:20 ciekawa konstrukcja, sądząc po sreberku(prowizoryczny cybuch) służyło ono do palenia..
1. 00:47 świetny pasek z pięknym listkiem
2. 1:20 ciekawa konstrukcja, sądząc po sreberku(prowizoryczny cybuch) służyło ono do palenia..
Tylko nie kumam po co? 80% zaprezentowanych tu sposobów kończy się rozjebaniem szyjki lub ulaniem piwa(!). A wystarczy normalnie jak człowiek otwierać kluczem i nie uroni się ani kropelka napoju Bogów.
tyle sposobów a zapomnieli o kluczach np:do domu,u mnie często uzywanych.
nie ma to jak otwierac piwo i wylac polowe jego zawartosci :o
1:42 takie glupie ze az smieszne xD
technika otwierania pępkiem jednak najbardziej przypadła mi do gustu
jest jeszcze jedna bardzo ważna: w każdym aucie jest otwieracz-pasy bezpieczeństwa, końcówka świetnie pasuje do kapsla
jest jeszcze jedna bardzo ważna: w każdym aucie jest otwieracz-pasy bezpieczeństwa, końcówka świetnie pasuje do kapsla
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów