📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa, nie airborn, tylko Airbourne.
Sam sposób niezły, kolega przetestował, na innym frędzlu, jak mu browcem w łeb przypierniczył, to frędzel zaliczył nokaut, a reszta leżała ze śmiechu : D
Sam sposób niezły, kolega przetestował, na innym frędzlu, jak mu browcem w łeb przypierniczył, to frędzel zaliczył nokaut, a reszta leżała ze śmiechu : D
TommyTheRipper napisał/a:
Pierwszy dzień w szkole a Ty już szalejesz.... Niezły dzikus z Ciebie ...
dlaczego ta pani nie ma cyckow?! wydawalo mi sie ze kazda kobieta ma piersi!!!
@up
dlaczego nie masz raka? wydawało mi się że wszyscy łysi mają raka...
hmm... dziecko, idź do szkoły, dorośnij i dopiero tu wróć...
dlaczego nie masz raka? wydawało mi się że wszyscy łysi mają raka...
hmm... dziecko, idź do szkoły, dorośnij i dopiero tu wróć...
@ Chomochom widze, ze ludzie z downem tez sobie daja rade..dlugo to pisales?
pierdole resztę ale nie pojadę tam więcej, jak wytrzeźwiałem...
okazało się że wróciłem nie z tą dziewczyną, z którą pojechałem
okazało się że wróciłem nie z tą dziewczyną, z którą pojechałem
W moim komentarzu nikogo nie wyzwę, nie napalaj się.
Scrolluj dalej.
Scrolluj dalej.
Cytat:
A ty jak otwierasz browara?
Nie musiałem nigdy wpadać w wściekłość i otwierałem kapslem. Ale widać sposób na rage też działa
skoro ten gość nie ma mózgu, to znalazł inne zastosowanie dla głowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów