📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
To jest właśnie średni czas, jaki wytrzymuja sadolowi
eksperci, od momentu rozpoczęcia trzepania do wytrysku
Wiedzialem ze to trafi na Gówną...Jak ja otworze szampana i korek wparuje mi w dupe, tez bedzie glowna? Zartuje. Ale to pomysl na temat dla Prącia.
Driver19cm napisał/a:
Post poparłem doświadczeniem?
Szczerze to na niektórych browarach szczególne re fermentowanych w butelce powinno być ostrzeżenie że się zajebiście pieni. Dzisiaj mało se oka nie wyjebalem. Jak jesteś przyzwyczajony do normalnego ciśnienia a są piwka które tylko tknięte wyskakują jak szampan. Piwko grodzkie w zielonej butelce, że słodem aromatyzowanym dębowym dymem, bardzo dobre i z polskimi tradycjami.
Driver19cm napisał/a:
Szkoda że to nie był dźwięk strzału z pistoletu i zamiast korka od szampana byłby ołów...
Do dziś mam traumę jak na imprezie firmowej otwierałem szampona, nie chciał skurczybyk ruszyć. za nic Ruszył dokłądnie w momencie jak się nad nim nachyliłem i chciałem zmienić chwyt. Wyjebało mi korkiem w czoło, połowa zawartości we włosy, jak bukkake w azjatyckich filmach przyrodniczych. Mnie było najmniej do śmiechu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów