📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ludzie myślą, że kupią sobie owieczki i tyle.. posiedzą na łące, poczekają na futro i zarobią kaskę a tu taki chuj.. trzeba się nazapierdalać.
sprytny koleś
zakopuje sobie na noc owce żeby mu ich wilki nie wpierdoliły albo araby nie wyruchały
zakopuje sobie na noc owce żeby mu ich wilki nie wpierdoliły albo araby nie wyruchały
U nas podobnie
Śnieżny poniedziałek, a ja pamiętam czasy gdy się wtedy skakało do wody bo tak gorąco było
Śnieżny poniedziałek, a ja pamiętam czasy gdy się wtedy skakało do wody bo tak gorąco było
Teraz już każdy może sobie owce wykopać !!
pies najlepszym przyjacielem człowieka jak i owcy
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
jeśli się nie mylę to jest w Szkocji,w kraju totalnie nieprzystosowanym do takich warunków.Szacun dla gościa że się stara jakieś uratować,pewnie wielu innych olało by sprawe i wpisało by te owce w koszta prowadzeniqa takiej działalności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów