opusative napisał/a:
tak pitbulle są brzydkie....a i jeszcze kurwa nie słyszałem, żeby kaukaz kogoś zagryzł, tymbardziej nie widiałem, żeby jakiś drech zapierdalał z kaukazem...Widzę jednak, że nie brakuję tutaj młodzieży gimnazjalnej której imponuję kaptur na głowie spodnie od dresu noszone przez miesiąc i nie prane i kurwa bestia na smyczy która chce kogoś zajebać. Nie napinaj tak na te twoje pity i bo hemoroidy gwarantowane, a to maść na ból dupy nie pomoże. Ja pierdole to jest przykre, dyskusja o rasie kaukazkiej itp psach stróżujących i pasterskich to zaraz znajdzie się jakiś pryszczaty idiota który musi wtrącić swoje 5 groszy bo się kurwa naoglądał jak drechole z pitbulami łażą
rorryro,
moskiewski zajebisty, ciężko dostać i drogie
I kto tu jest gimbusem barani łbie? Po pierwsze kretynie, poczytaj trochę co o Kaukazach piszą hodowcy, a nie "nie słyszałem". Po drugie, to ty, wyzywając mnie od chuj wie czego, pokazałeś jak głupi i niedojrzały jesteś gimbie. Po trzecie, nie imponuje mi kaptur na łbie czy bestia na smyczy, która chce każdego zajebać, tylko podobają mi się Pit Bulle, uważam, że są piękne. Ale zawsze znajdzie się jakiś pryszczaty idiota, który się nasłuchał od równie głupiego stada baranów złych rzeczy o Pit Bullach i musi wtrącić swoje trzy grosze. A poza tym to zmień wiek na prawdziwy, bo widać, że z gimbazy nie wyszedłeś jeszcze pajacu.