Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@gruszkins
A wziales pod uwage ze moze przez te 6 minut nie byl na kompie?
pewnie nie, bo on na fb siedzi cały czas, żeby wiedzieć co się w świecie dzieje.
--
Sama konwersacja mnie nie rusza w ogóle, sam znam takie puste panny, gdzie jak się czyta ich wypociny i ich 'śmiechowskie' teksty to aż się srać chce, a zwykły facepalm nie wystarczy.
pewnie nie, bo on na fb siedzi cały czas, żeby wiedzieć co się w świecie dzieje.
--
Sama konwersacja mnie nie rusza w ogóle, sam znam takie puste panny, gdzie jak się czyta ich wypociny i ich 'śmiechowskie' teksty to aż się srać chce, a zwykły facepalm nie wystarczy.
Tak, tam się uczę, mieszkam, i robię zakupy. Pokój mam wolny, tanio wynajmę.
Dawid oficjalnie został usunięty z listy znajomych tej pani
A żebyś wiedział że tak było
Ta szybka riposta zajela mu 6 min, wyczyn w chuj. Dziekuje.
Wyobraź sobie że mam inne zajęcia niż refreshowanie strony co minute żeby przeczytać wypociny jakiejś idiotki.
Dziękuje.
Goraca to kupa chyba jest w Twoich majtkach z podniecenia bo to zdjątko zapierdziela po necie od 3-4 dni!!!
Idź, szukaj! Szukaj!
Mam ci zrobić teraz ss'a z datą i czasem dzisiejszym?
jak widze gdzieś teksty typu owned, lama i lol to kojarzy mi sie to z gimbusami którzy trzepią kapucyna przed csem lub tibią
Rzekł bono "13" po czym wrócił do redtube
Omg tak jak ty, ale beka xDDDDDDDDDD
Kurwa, pralka, powaznie?...
Nie koniecznie z mojej udostępniłem :d Tzn wiesz wygląda to w ten sposób że generalnie to jej nie lubię
Zdjęcie z wczoraj, ale spoko moja tablica na fb zagina czasoprzestrzeń ;o
przecież zabiłabym śmiechem, gdyby ktoś uznał, ze mógłby mi czymś takim pojechać...
a jak ta pinda się obraziła, to jest warta tej "ciętej riposty"...
W takich chwilach ciesze się ze nie mam i nigdy nie miałem facebooka. Uczestniczyć w tym to chyba trzeba mieć najebane w głowie. Współczuje wszystkim posiadaczom kont na tym portalu. Wasze życia muszą być zajebiście nudne.
gdy wracam z pracy i widze jak moja była robi z siebie idiotkę jeszcze wiekszą niż jest na czymkolwiek czy to na jakimś występie czy chociażby na portalu społecznościowym ciesze sie z posiadania tego konta ale z tobą i tak nie gadam bo słuchasz spierdolonego dubstepu :?
Współczuje wszystkim posiadaczom kont na tym portalu. Wasze życia muszą być zajebiście nudne
Wszystko zależy jakich masz znajomych i co z kontem robisz, ja np. często wyjeżdżam i fb pozwala mi na stały kontakt z ludźmi, bez dzielenia tego na maile/komunikatory/telefony.
A pojedynczych idiotów można sobie przyblokować, a nie silić się na pseudosarkastyczne docinki...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów