📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tia, telefon w łapie i jedzie debil autostradą w czasie deszczu a później tylko "o maj gosz". No jak to się mogło stać. Szkoda, że się nie zabił bo w przyszłości taki debil zabije jakąś niewinną osobę.
Na pewno będzie więcej wyświetleń niż gdyby się nie rozbili więc cel osiągnięty
Szkoda ze nie wyjebal na smierc, wtedy wiadomo byloby ze nie zrobi nikomu krzywdy
O kurwa, co za pedały
Trzeba być niezłym pedałem by tak pomalować ten samochód, ja PIERDOLE
Marian_Koniuszko napisał/a:
Youtubery w McLarenie
Marian_Koniuszko napisał/a:
Podobno opony były złe
To podobno...
A na prawdę !
To są jebane bananowe szczeniaki !
Zero umiejętności prowadzenia,bo i jakie doświadczenie, jak tym oskarkom jeszcze nawet zarost się na mordę nie rzucił !
ha tfu ! na wszystkich bananowych lanserów za tatusiowe pieniązki !!! Ha TFU !
Będzie odcinek z obcinaniem palców, stóp, czy to tatuś zabawkę zasponsorował i tylko szlaban, albo kieszonkowe obetnie?
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
To podobno...
A na prawdę !
To są jebane bananowe szczeniaki !
Zero umiejętności prowadzenia,bo i jakie doświadczenie, jak tym oskarkom jeszcze nawet zarost się na mordę nie rzucił !
ha tfu ! na wszystkich bananowych lanserów za tatusiowe pieniązki !!! Ha TFU !
Odpowiedzialny do końca jedynie za swój telefon pierdolec jebany. Trzymał do końca.
Pizdeusz jak zobaczył dym po eksplozji poduszek to pewnie myślał, że już płonie.
Miałem zdarzenie 2 lata temu, chuj z naprzeciwka postanowił sobie drzemkę uciąć lub grzebać w srajfonie. Nagle zjechał na mój pas i w ostatnim momencie odbiłem. Jebnięcie było takie, że wykurwiło mnie w pole jakieś 200 - 250m od miejsca uderzenia. Nazywam go chujem, bo on "nie wiedział co się stało". Pętak stał na moim pasie, a ja w polu, on rozjebany przód, a ja lewy tył. Oczywiście się skurwiel nie chciał przyznać, choć sprawa była oczywista.
Za trzymanie telefonów w łapie powinno się zabierać prawko na min. 5 lat.
I tak jak sobie przypomnę to zdarzenie, którego byłem niestety uczestnikiem, to za nim zadzwoniło SOS; wykonałem telefon do Żony, żeby jeszcze poczekała z obiadem...
Żal mi Córek, które dorastają wśród takich kurwa pomiotów. Bez aranżowanych małżeństw nie widzę szansy na przyszłość tego Kraju. A przede wszystkim budowy solidnych rodzin.
Jak takie piździafony z tym gównem na głowie mogą cokolwiek osiągnąć. Ten jak widać ślizga się na tyłku starego lub uwodzi podobnych kretynów na YT i był to element jego najnowszej aranżowanej produkcji.
Bydło.
Chinole ryją ze śmiechu jak na to patrzą. Kwestia czasu, kiedy przejmą kontrolę nad szlakami handlowymi. Chyba, że JUESEJ ma tak rozwinięte już AI, które autonomicznie będzie broniło "demokracji" na Świecie i jedynie słusznego dolara...
A się wkurwiłem tylko na noc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów