Tutaj jeden z tekstów Terlikowskiego najeżdżający na WOŚP: KLIK
Tutaj jeden z tekstów Terlikowskiego najeżdżający na WOŚP: KLIK
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moja sugestia dla wszystkich wieszajacych psy na WOSP-ie, pieprzacych farmazony o Owsiaku-zlodzieju i fundacji wykorzystujacych naiwnych Polakow:
Jak wam, czego nikomu nie zycze, kiedys wasze dziecko wyladuje w szpitalu to upewnijcie sie, ze nie jest leczone/badane/rehabilitowane sprzetem z ''serduszkiem'' z tak przez was znienawidzonej Orkiestry. Bo to przeciez walkarze i oszusci! Tylko wezcie pod uwage, ze moze to byc jedyny sprzet w promieniu kilometrow, mogacy uratowac zycie waszego malucha.
Czyś Ty się z chujem na łby pozamieniał? Co to ma być za dowodzenie? Nie spełnia nawet podstaw wymogów formalnych, nie wspominając już o treści. Dam Ci przykład - coca-cola company uczestniczy sobie w jakimś zjebanym programie fundacji, dajmy na to, polsat. Ta fundacja teoretycznie ratuje dzieciaki, bo daje im kasę na leki czy na sprzęt rehabilitacyjno-leczniczy. Okej. Coca-cola company być dobry wujek. Kurwa.
Chuj, że dadzą fundacji grosz za każdą kupioną butelkę ich jebanego napoju, kiedy kilka tysięcy kilometrów dalej rząd małego kraiku, o którym nigdy nie słyszałeś, pozwala coca-cola company opodatkować WODĘ (łącznie z deszczówką) i czerpać z tego korzyści, powodując śmierć tysięcy już i tak ubogich ludzi. A Ciebie, baranie, interesuje jeden dzieciak ładnie ukazany w telewizji na tle smutno grającej muzyczki?
To jest właśnie Twoje dowodzenie, ten jeden, mały dzieciak, którego jesteś w stanie zobaczyć, znaczy dla Ciebie więcej niż setki innych ludzi, którym można by pomóc takim samym lub mniejszym nakładem środków. Krótko mówiąc - jesteś najgorszym rodzajem krótkowzrocznego i fasadowego barana.
Moja sugestia dla wszystkich wieszajacych psy na WOSP-ie, pieprzacych farmazony o Owsiaku-zlodzieju i fundacji wykorzystujacych naiwnych Polakow:
Jak wam, czego nikomu nie zycze, kiedys wasze dziecko wyladuje w szpitalu to upewnijcie sie, ze nie jest leczone/badane/rehabilitowane sprzetem z ''serduszkiem'' z tak przez was znienawidzonej Orkiestry. Bo to przeciez walkarze i oszusci! Tylko wezcie pod uwage, ze moze to byc jedyny sprzet w promieniu kilometrow, mogacy uratowac zycie waszego malucha.
Tak, tak, a wszyscy, którzy gadają na kościół niech nie korzystają ze sprzętu i pomocy Caritasu, wszyscy gadający na Tuska niech nie korzystają z dróg wybudowanych za jego kadencji . Poza tym czemu ktoś ma nie korzystać z tego sprzętu, skoro chcąc lub nie i tak składa się na szopkę zwaną WOŚP i Woodstock. Przecież te koncerty i inne różne atrakcje organizowane tego dnia to z czyich pieniędzy idą jak nie naszych. Do tego większość tych psioczących na WOŚP uczestniczy w innych akcjach, mniej medialnych, ale wpłaca więcej pieniędzy niż te kilka zł do puszki raz w roku. Tylko, że oni nie przylepiają sobie serduszka na czoło, więc się nie liczą.
Jeszcze wracając do sprzętu WOŚP w szpitalach, to najczęściej pieniądze zebrane są dokładane do zakupu poszczególnych urządzeń. Bardzo często zdarza się, że te oznaczone serduszkiem wcale nie zostały zakupione przez Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy.
" Fundacja WOŚP środki zebrane w corocznej zbiórce publicznej w całości przeznacza na zakup sprzętu medycznego i finansowanie programów medycznych.
Koszty działalności administracyjnej pokrywamy z części odsetek bankowych oraz innych wpłat, które darczyńcy przekazują na nasze konto w ciągu roku.
Koszty organizacji Przystanku Woodstock i Finału pokrywane są z wpłat sponsorów, o które Fundacja każdorazowo zabiega."
Jesli ktos chce wnikac to sa oficjalne raporty na ich stronie z wydatkow. Wszystko sprawdzane przez Skarbowke i MSWiA
Nie wiem skad te oszolomy biora informacje o tych 50%
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów