18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Owsiak vs. Terlikowski
Skądinąd • 2013-01-15, 13:38
Owsiak, wychodząc z TVN24 (był gościem Faktów po faktach), spotkał pindrzącego się Terlikowskiego przed wejściem na antenę u Moniki Olejnik. Owsiak, mimo zachowanie stoickiego spokoju przez kilka ostatnich dni, nie wytrzymał i spytał Terlika wprost, czemu go tak hejtuje.

Tutaj jeden z tekstów Terlikowskiego najeżdżający na WOŚP: KLIK

Na końcu każdej tęczy znajduje się siedziba komitetu homolobby.
Zgłoś
wickerman111 2013-01-15, 13:44 21
Brawo kierva! Piwo dla chłopa na krześle ;]
Eutanazja to zabójstwo, a Owsiak z całą tą swoją propagandą elegancko nam wszystko przemyca.Nie rozumiem tylko,że ludzie sa tak oślepieni tym pacyfizmem, który przeciez już w latach 70 zabraniał nam walczyć o swoje bo "miłość".
Hater'om dzięki , ale na Stocku byłem, widziałem, doświadczyłem. Może więcej logicznego myślenia by sie niektórym przydało, chyba ,że Komeniusz już większości wyłączył tą opcję.
Zgłoś
think666 2013-01-15, 13:46 4
Wydaje mi się czy zaczął używać mocnych słów jak Owsiak już tego nie słyszał?

wikerman111 napisał/a:

Brawo kierva! Piwo dla chłopa na krześle ;]

Chyba dla kamerzysty.

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
qhash 2013-01-15, 13:46 60
kurwa, co za głupi chuj ten terlikowski
kolejny, którego religia omamiła z każdej strony i pierdoli jak potłuczony

oto jeden z jego cytatów:
"apogeum akcji Jerzego Owsiaka pod niemal każdym polskim kościołem stoją tłumy wolontariuszy, którzy kwestują na osoby starsze i dzieci, jakby nie zauważając, że ich lider wszedł w głęboki spór, już nie tylko z instytucją Kościoła, ale z całą tradycją europejską, której chrześcijaństwo jest fundamentem"

no ludzie, do chuja pana, naprawdę im ktoś jest bardziej pobożny tym bardziej pojebany

ps. przepraszam moda, ale musiałem napisać po łacinie, dziękuje
Zgłoś
maderfakermen 2013-01-15, 14:01 26
Dla pana na krześle tęgi czarny chuj w dupe po same jajca. Nie, nie jestem lewakiem ani mordercą.
Zgłoś
b................� 2013-01-15, 14:20 14
Ale wy wszyscy jesteście kurwa spięci. Ja to postrzegam zupełnie inaczej i podchodzę do tego na luzie. Jeśli chodziłoby o mnie - cierpiałbym okropnie z jakiegoś powodu i chciałbym eutanazji to są sposoby, żeby popełnić samobójstwo w miarę bezboleśnie. Jebie mnie ten zastrzyk z trucizną a także to, co stanie się z moim ciałem po śmierci - prawdopodobnie to już nie będzie niczyim priorytetem. Strasznie mnie wkurwia jak państwo do wszystkiego się przypierdala: uderzysz dziecko, ktoś to zobaczy - państwo odbierze ci prawa do opieki, zapalisz skręta - konsekwencje prawne no kurwa gdzie ja żyję?
Zgłoś
gnom11 2013-01-15, 14:22 92
Moja sugestia dla wszystkich wieszajacych psy na WOSP-ie, pieprzacych farmazony o Owsiaku-zlodzieju i fundacji wykorzystujacych naiwnych Polakow:

Jak wam, czego nikomu nie zycze, kiedys wasze dziecko wyladuje w szpitalu to upewnijcie sie, ze nie jest leczone/badane/rehabilitowane sprzetem z ''serduszkiem'' z tak przez was znienawidzonej Orkiestry. Bo to przeciez walkarze i oszusci! Tylko wezcie pod uwage, ze moze to byc jedyny sprzet w promieniu kilometrow, mogacy uratowac zycie waszego malucha.
Zgłoś
N................k 2013-01-15, 14:28 10
Jedni dają na WOŚP i to kochają, inni nie lubią i nie dają, mają swoje logiczne powody, które wcale nie są żadną ujmą. Osoby inteligentne potrafią wysłuchać powodów jednej i drugiej strony, zgodzić się, lub nie, nieważne. Debile będą się kłócić "kto ma rację" i wyszukiwać coraz to głupszych argumentów. Kiedyś zdarzyło mi się popierać eutanazję i aborcję i wciąż mi się zdarza, zależne jest to od sytuacji, ale najbardziej popieram wolny wybór. Skoro mamy sumienie i sąd ostateczne, to zdajmy się na wolę Boga. Widzę niektórzy "wierzący" jakby zapomnieli o tym wszystkim, być może ich wiara jest wpojona, a nie naturalna. Nie krytykują Owsiaka, być może wierzy w to co robi. Tego dnia najbardziej lubię słuchać Radia Maryja, mam z tego niezły śmiech, jak ktoś mówi, że widział na wywiadzie, jak Owsiak rzucał cień na którym były widoczne jakieś dwa małe rożki na skroniach Sam jestem raczej Teistą, bo wiara odeszła zupełnie od duchowości a skupiła się na instytucji, obecnie nie ma to nic wspólnego z wierzeniem, co ze ślepym powtarzaniem formułek grubych panów w złocie i z drogimi samochodami. Gdziekolwiek tylko pojawia się "dogmat" i zakaz rozmowy, to ja wietrzę zło i manipulację.
Zgłoś
Gamge 2013-01-15, 14:44 13
Wszystkim bananom którym tak bardzo przeszkadza p. Owsiak mówię serdeczne chuj wam w dupę, miałem okazję zamienić z nim kilka słów i od faceta naprawdę czuć pozytywną energię widać że chcę pomagać. Tym co mówią ze okrada mówię DO PROKURATURY a jak nie to morda w kubeł! Pierdolicie głupoty, a koleś ma więcej kontroli niż "przetargi" na autostrady czy sprzęt "kupowany do szpitali" Od początku rozlicza się z każdej kasy, pilnujcie lepiej swoich polityków i księży którym tak bardzo przeszkadza że ktoś "podbiera" kasę która mogła by trafić do ich kieszeni. Przeszkadza wam ze zbiera kasę na sprzęt dla DZIECI? ciekawi mnie czy będzie wam to przeszkadzać jak wasze dziecko będzie leżeć w specjalistycznej aparaturze która facet, którego tak krytykujecie kupił a bez której zamiast szykować pępkowe szykowali byście pogrzeb. A tak przy okazji Panie Terlikowski co Pan osiągną poza napisaniem paru książek, obraną magistra z filozofii i pracą w Radiu Plus,tv TVP ilu Pan osobom pomógł ile żyć uratował że nazywa kogoś takiego jak p. Owsiak WIELKIM ZŁEM ??

Jeżeli chodzi o eutanazję to ja chcę kurwa decydować czy mam cierpieć przyklejony do łózka czy choć by "żyć" za 700 zł emerytury po 47 latach pracy czy kurwa dostać zastrzyk i spokojnie zasnąć. To moje życie,moje sumienie i kurwa moja dusza! każdy ma prawo wyboru.
Zgłoś
jakikolwiek 2013-01-15, 14:51 1
Nie znałem pana Trelikowskiego, wchodzę na wiki i co mi się rzuca w oczy "działacz katolicki". Dwa słowa najlepiej opisują całą sytuację.

Kościół jest bardzo anty uctoku, najeżdża na krishne, która cieszy się popularnością bo
1) daje tanie jedzenie
2) organizuje dobre koncerty

Co jest na przystanku Jezus kupa księży, którzy śpiewają chrześcijańskie piosenki. Tym nie zachęcą ludzi, którzy jadąc tam albo nie mają nic wspólnego z Bogiem, albo jeszcze nie wiedzą co chcą od Boga.

Może warto przejąć ideę uctoku i wprowadzić ją u siebie zamiast się obrażać...
Zgłoś
cerastes 2013-01-15, 14:53 2
srał ich pies obydwóch.. jeden kłapciuch broni kościoła bo kuria mu nabija kasę. a wiadomo że gdzie władza tam i w jednym rzędzie zakichany kler, bo trzeba trzymać kasę i pilnować wpływów.
Za to jąkała też nie lepszy.. robi strasznie wielki happening i ludzie to łykają.. 50% z tego co uzbiera oddaje faktycznie na cele charytatywne, a drugie 50% bierze dla siebie jako koszta utrzymania tego cyrku... debile latają z serduszkami bo to modne i tak wypada. Jak wszyscy dają to ja nie mogę nie dać, bo będą palcem pokazywać że jestem taki i owaki..

Motto jest takie: jeżeli chcesz pomagać to znajdź koło siebie jakąś biedną rodzinę i wspomagaj ich sam.. a nie jak jebany leń idziesz na łatwiznę serwowaną z telewizora

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
takija 2013-01-15, 15:05 12
cerastes napisał/a:

srał ich pies obydwóch.. jeden kłapciuch broni kościoła bo kuria mu nabija kasę. a wiadomo że gdzie władza tam i w jednym rzędzie zakichany kler, bo trzeba trzymać kasę i pilnować wpływów.
Za to jąkała też nie lepszy.. robi strasznie wielki happening i ludzie to łykają.. 50% z tego co uzbiera oddaje faktycznie na cele charytatywne, a drugie 50% bierze dla siebie jako koszta utrzymania tego cyrku... debile latają z serduszkami bo to modne i tak wypada. Jak wszyscy dają to ja nie mogę nie dać, bo będą palcem pokazywać że jestem taki i owaki..

Motto jest takie: jeżeli chcesz pomagać to znajdź koło siebie jakąś biedną rodzinę i wspomagaj ich sam.. a nie jak jebany leń idziesz na łatwiznę serwowaną z telewizora

Jesteś chory. Idź pierdolić gdzie indziej, albo daj dowód na ten podział 50/50
Zgłoś
3m 2013-01-15, 15:36
Dobrze, że to wstawiłeś bo TVN już to wypieprza zewsząd.

Grałem, gram i będę grał!

Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Zgłoś
karolas123 2013-01-15, 15:41
Po co piszecie te głupoty na 50 linijek. To jest sadistic a nie program Tomasza Lisa czy innego głupka.
Zgłoś
malvo 2013-01-15, 15:42 1
owsiak się omał nie popłakał że ujawniają mu cały czas ile kradnie

non potest tacens
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów