Tutaj jeden z tekstów Terlikowskiego najeżdżający na WOŚP: KLIK
Tutaj jeden z tekstów Terlikowskiego najeżdżający na WOŚP: KLIK
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eutanazja to zabójstwo, a Owsiak z całą tą swoją propagandą elegancko nam wszystko przemyca.Nie rozumiem tylko,że ludzie sa tak oślepieni tym pacyfizmem, który przeciez już w latach 70 zabraniał nam walczyć o swoje bo "miłość".
Hater'om dzięki , ale na Stocku byłem, widziałem, doświadczyłem. Może więcej logicznego myślenia by sie niektórym przydało, chyba ,że Komeniusz już większości wyłączył tą opcję.
Brawo kierva! Piwo dla chłopa na krześle ;]
Chyba dla kamerzysty.
kolejny, którego religia omamiła z każdej strony i pierdoli jak potłuczony
oto jeden z jego cytatów:
"apogeum akcji Jerzego Owsiaka pod niemal każdym polskim kościołem stoją tłumy wolontariuszy, którzy kwestują na osoby starsze i dzieci, jakby nie zauważając, że ich lider wszedł w głęboki spór, już nie tylko z instytucją Kościoła, ale z całą tradycją europejską, której chrześcijaństwo jest fundamentem"
no ludzie, do chuja pana, naprawdę im ktoś jest bardziej pobożny tym bardziej pojebany
ps. przepraszam moda, ale musiałem napisać po łacinie, dziękuje
Jak wam, czego nikomu nie zycze, kiedys wasze dziecko wyladuje w szpitalu to upewnijcie sie, ze nie jest leczone/badane/rehabilitowane sprzetem z ''serduszkiem'' z tak przez was znienawidzonej Orkiestry. Bo to przeciez walkarze i oszusci! Tylko wezcie pod uwage, ze moze to byc jedyny sprzet w promieniu kilometrow, mogacy uratowac zycie waszego malucha.
Jeżeli chodzi o eutanazję to ja chcę kurwa decydować czy mam cierpieć przyklejony do łózka czy choć by "żyć" za 700 zł emerytury po 47 latach pracy czy kurwa dostać zastrzyk i spokojnie zasnąć. To moje życie,moje sumienie i kurwa moja dusza! każdy ma prawo wyboru.
Kościół jest bardzo anty uctoku, najeżdża na krishne, która cieszy się popularnością bo
1) daje tanie jedzenie
2) organizuje dobre koncerty
Co jest na przystanku Jezus kupa księży, którzy śpiewają chrześcijańskie piosenki. Tym nie zachęcą ludzi, którzy jadąc tam albo nie mają nic wspólnego z Bogiem, albo jeszcze nie wiedzą co chcą od Boga.
Może warto przejąć ideę uctoku i wprowadzić ją u siebie zamiast się obrażać...
Za to jąkała też nie lepszy.. robi strasznie wielki happening i ludzie to łykają.. 50% z tego co uzbiera oddaje faktycznie na cele charytatywne, a drugie 50% bierze dla siebie jako koszta utrzymania tego cyrku... debile latają z serduszkami bo to modne i tak wypada. Jak wszyscy dają to ja nie mogę nie dać, bo będą palcem pokazywać że jestem taki i owaki..
Motto jest takie: jeżeli chcesz pomagać to znajdź koło siebie jakąś biedną rodzinę i wspomagaj ich sam.. a nie jak jebany leń idziesz na łatwiznę serwowaną z telewizora
srał ich pies obydwóch.. jeden kłapciuch broni kościoła bo kuria mu nabija kasę. a wiadomo że gdzie władza tam i w jednym rzędzie zakichany kler, bo trzeba trzymać kasę i pilnować wpływów.
Za to jąkała też nie lepszy.. robi strasznie wielki happening i ludzie to łykają.. 50% z tego co uzbiera oddaje faktycznie na cele charytatywne, a drugie 50% bierze dla siebie jako koszta utrzymania tego cyrku... debile latają z serduszkami bo to modne i tak wypada. Jak wszyscy dają to ja nie mogę nie dać, bo będą palcem pokazywać że jestem taki i owaki..
Motto jest takie: jeżeli chcesz pomagać to znajdź koło siebie jakąś biedną rodzinę i wspomagaj ich sam.. a nie jak jebany leń idziesz na łatwiznę serwowaną z telewizora
Jesteś chory. Idź pierdolić gdzie indziej, albo daj dowód na ten podział 50/50
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów