📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten, który to namalował zapewne już się pochwalił kumplom przy trzepaku, jaki to on odważny jest, w rzeczywistości są tępi jak pióra wycieraczek
@up, no i chuj, niech się ganiają, zamykają, mazają jp na radiowozach. Przynajmniej jest na co popatrzeć i z czego się pośmiać.
Hyhy ale mnie to zdjęcie rozjebało. Cały dzień czekałem na takie sadystyczne pierdolnięcie
Ciekawe co na to kretyni z Firmy, którzy w dalszym ciągu starają się wmówić mediom, że JP znaczy Jestem Porządny.
IMO hasło JP pokazuje jakimi kretynami są dresy - pisząc CHWDP można było narazić się na śmieszność (np. napisać Chuj przez samo H), teraz jest prościej. No i skrót krótszy, łatwiej zapamiętać
IMO hasło JP pokazuje jakimi kretynami są dresy - pisząc CHWDP można było narazić się na śmieszność (np. napisać Chuj przez samo H), teraz jest prościej. No i skrót krótszy, łatwiej zapamiętać
chyba policyjny
Jan Paweł nim jeździł
JP to skrót używany zwykle przez tzw. "ludzi ulicy", którzy nie mają nic do roboty i niczego w życiu nie osiągną. Ci idioci nigdy nie pojmą jak bardzo policja jest im potrzebna, dopóki nie zostaną pobici lub okradzeni.
Każdy głąb podpisujący się JP tak naprawdę pisze tylko o sobie ''Jestem Popierdolony''
Każdy głąb podpisujący się JP tak naprawdę pisze tylko o sobie ''Jestem Popierdolony''
Jak zacznie płacić podatki, to może zrozumie jakim kretynem był pisząc to... albo co bardziej prawdopodobne skończy pod blokiem sącząc piwo od rana, jak reszta tych pojebów JP/chwdp
Ciekawi mnie czy bardzo srał w gacie autor jak se malował te oto "dzieło"
jak dla mnie to "rzal i bul"
dzieci JP kurwa mać
jak dla mnie to "rzal i bul"
dzieci JP kurwa mać
clio napisał/a:
chwdp to chwdp i nie mieszajcie do tego jp.
To zupełnie dwie różne "dewizy" kontrkulturowe.
Wyznawane przez jednych i tych samych: tępych dresów i dzieci. Więc jeden chuj czy to chwdp czy jp. A kozak co napisał to na tym radiowozie to pewnie do tej pory się trzepie na samą myśl jaki to on wielki.
Będzie jeden z drugim krzyczeć "JP i (C)HWDP" dopóki nie dostanie porządnego wpierdolu od innych kolesi. Przyłazi wtedy taki i płacze, z rozbitym noskiem, "pobili mnie, o ja biedny". Biedne sieroty ubogiego społeczeństwa, stojące pod blokiem i pijące "z przyczajki" Fasberga, buble genetyczne naszego narodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów