Gdyby Bóg nie stworzył orgazmu człowiek zajebał by się na śmierć.jakiś lekarz wypowiedział się jak leczy się ból u pacjentów tego typu, lub innych ostrych urazów, ponieważ czytałem że opio leczą głównie ból trzewny.
Dostajesz miejscowego strzała który całkowicie blokuje czucie, tak samo jak przy bólu zęba.
ale rzeczywiście znieczulenie potężne musiała dostać. Nawet duża dawka morfiny czy oksykodonu tak nie zadziała. Działają na ból tępy, trzewny. A taki fentanyl prędzej uśpi niż zadziała analgetycznie. Chyba, że koktajl propofol+midas+opio. Fajnie jakby jakiś lekarz wypowiedział się jak leczy się ból u pacjentów tego typu, lub innych ostrych urazów, ponieważ czytałem że opio leczą głównie ból trzewny.
Moja babka jak umierała na raka z przeżutami po 80-tce, to dostawała morfinę... Myślę, że spokojnie wystarczy, żeby uśmierzyć ból przy takim złamaniu kości...
Niedojebane mózgowo stworzenie bliżej nieokreślonej płci. Rozjebało se ryjło i jeszcze jebane się chwali dumne jak paw...
Moja babka jak umierała na raka z przeżutami po 80-tce, to dostawała morfinę... Myślę, że spokojnie wystarczy, żeby uśmierzyć ból przy takim złamaniu kości...
A ja ćpam morfinę oraz środki tysiące razy od niej mocniejsze, w dawkach takich, że jedna moja uśmierciłaby 30 zdrowych osób. I nie uśmierza mi to zadnego bolu. Pytałem kiedyś na słynnym narkoforum, to opioidy np. gówno zdziałają na nerwobóle. Plus pewnie kwestia brania rekreacyjnego, a nie medycznego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów