📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To trzeba naprawdę kochać !
Ta po prawej ma super ciało.
diouf89 napisał/a:
To jest nasza Kowalkiewicz
Jako że jestem ignorantem i mam w dupie walki, Twoja wypowiedź odnosi się do tej co wącha czy tej której szkita jest wąchana?
dyhayne napisał/a:
Jako że jestem ignorantem i mam w dupie walki, Twoja wypowiedź odnosi się do tej co wącha czy tej której szkita jest wąchana?
Tak Polka po lewo wącha gira.
Szczerze ! To SĄ Prawdziwe feministki! Zajmują się męską robotą, nie boją się pobrudzić czy oberwać albo spuścić wpierdol. To jest właśnie TYPOWY FEMINIZM i taki feminizm to ja popieram. A nie feminazizm i inne odmiany gówna które chce tylko nowych praw i przywilejów.
Od dłuższego czasu dostaje na oko zamiast trenerów zmienić jak jj to obsrana wychodzi do klatki
Trochę jak Szpilka. Też przez jakiś czas wszystko się układało, wygrywała walkę za walką, wielka nadzieja, a potem się posypało i co walka to wpierdol. Teraz czas na gale polsatu, a nie UFC.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów