Ehh te czasy..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa. Wydawać po 200 stówy miesięcznie(minimum), truć swój organizm, truć innych w około, a nawet z tego żadnej jazdy nie ma jak np. po maryśce, więc, po kiego chuja palić pety? Co jest w tym takiego że jest to przyjemne? Smród? Rak? Czy może fakt że koledzy palą
teraz każdy będzie kupować papierosy i zostawi sobie paczkę i będzie ją trzymać parę lat i pokazywać jak kiedyś kosztowała gdy ceny wzrosną do 30 zł...
Czesiek181 Chuj ci w dupę lamusie, ja jaram zielsko i faje bo mnie stać, a tobie chuj do tego tępa dzido !!!
Kłoński napisał/a:
W takim razie co jest takiego w tych fajach że je jaracie ?
Ja słyszałem, że w papierosach jest przeważnie tytoń, ale to może tylko plotki, bo sam nie palę.
Nap Limak napisał/a:
Ja słyszałem, że w papierosach jest przeważnie tytoń, ale to może tylko plotki, bo sam nie palę.
wypowiadaja sie ci ktorzy maja najmniej do powiedzenia w tej kwestii.. albo sami pala i chca zaistniec. stare mołhery na sadolu!
Niech papierosy kosztują 50zł - nikt nie będzie palił, a przecież chuj z tego palenia. Niech wódka będzie po 200zł za 0.5 - nikt nie będzie pił, a chuj z tego picia. Niech benzyna będzie po 20zł za litr - nikt nie będzie jeździł samochodem, a chuj z tego jeżdżenia tylko się korki robią, a przecież są autobusy, chuj tam, że do co drugiego się nie zmieścisz bo jest tak zapierdolony ale są. Niech mięso będzie po 100zł za kilo- świnie, kury i krowy będą żyły lepiej od nas zieloni będą zadowoleni, będzie zajebiście humanitarnie, a chuj z tego jedzenia, na trawie też podobno ktoś tam przeżył. Jak jesteśmy przy trawie to niech dalej będzie nielegalna bo chuj. Do tego niech wszystkie pensje niech zostaną ujebane o 80% oprócz oczywiście pensji rządzących bo przecież muszą za coś kupić fajki, wódę i benzynę do nowego wozu.
Pomyśleć, że na portalu na którym każdy murzyn równany jest z asfaltem, panuje lewackie ścierwo, które lepiej wie co mam kupować i za jaką cenę.
Dlatego coraz więcej ludzi hoduje własny tytoń i ma szluga za około 8-12 groszy.
Na początek zaznaczam - nigdy nie paliłem i palić nie zamierzam.
Uważam jednak, że każdy dorosły człowiek ma prawo decydować o swoim życiu. Jeśli chce wyniszczać organizm poprzez palenie - należy mu na to pozwolić. Niech tylko nie truje innych ludzi (czyli - jeśli w pobliżu jest inny człowiek nie wyrażający zgody na wdychanie dymu, to niech sobie palacz chuja przypala, a nie papierosa). Jego wybór, niech ponosi konsekwencje. Niech sam wykupi sobie ubezpieczenie (albo i nie - ze wszystkimi konsekwencjami).
W 2011 roku wpływy z akcyzy tytoniowej stanowiły 30% budżetu NFZ, a z alkoholu 16%. To jest kurwa ZŁE! Niech każdy kurwa ryzykuje - i płaci - za siebie! Dlaczego, przykładowo, kupując butelkę wina, muszę przy okazji płacić na leczenie zasranego żula sprzed bloku czy ofiar wypadku spowodowanego przez pijaka? Co mi do tego? Kurwa, pewnie już niedługo kupując nóż, będę musiał odsiedzieć parę dni w więzieniu, bo przecież pełno jest morderców z nożem, którzy nie zostali złapani, a odpowiedzialność musi być...
Uważam jednak, że każdy dorosły człowiek ma prawo decydować o swoim życiu. Jeśli chce wyniszczać organizm poprzez palenie - należy mu na to pozwolić. Niech tylko nie truje innych ludzi (czyli - jeśli w pobliżu jest inny człowiek nie wyrażający zgody na wdychanie dymu, to niech sobie palacz chuja przypala, a nie papierosa). Jego wybór, niech ponosi konsekwencje. Niech sam wykupi sobie ubezpieczenie (albo i nie - ze wszystkimi konsekwencjami).
W 2011 roku wpływy z akcyzy tytoniowej stanowiły 30% budżetu NFZ, a z alkoholu 16%. To jest kurwa ZŁE! Niech każdy kurwa ryzykuje - i płaci - za siebie! Dlaczego, przykładowo, kupując butelkę wina, muszę przy okazji płacić na leczenie zasranego żula sprzed bloku czy ofiar wypadku spowodowanego przez pijaka? Co mi do tego? Kurwa, pewnie już niedługo kupując nóż, będę musiał odsiedzieć parę dni w więzieniu, bo przecież pełno jest morderców z nożem, którzy nie zostali złapani, a odpowiedzialność musi być...
Cytat:
I dobrze niech papierosy kosztują po 20 zł i tak idioci będą kupować.
Panie Tusk, tą samą myślą kieruje się pan zwiększając ceny paliw?
dla mnie tp mogą byc i za złotówke, jak tam przedsiębiorcy chcą, państwu nic do tego, byleby tylko jednocześnie sprywatyzowali wszystko co związane z medycyną i znieśli obowiązek ubezpieczeń
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów