Ehh te czasy..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętam jak wchodziły Red&White po 3.20zł w tabaksie
A teraz za Viceroye trzeba dać 10zł.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
A teraz za Viceroye trzeba dać 10zł.
I dobrze niech papierosy kosztują po 20 zł i tak idioci będą kupować.
i dobrze trujcie się dalej
Czesiek181 napisał/a:
I dobrze niech papierosy kosztują po 20 zł i tak idioci będą kupować.
Powiadasz kurwa idioci?
Nie mierz innych swoją miarą
Sam palę od 8 lat i nawet jakby kiepki były po 50zł to bym i tak kupił. Nic Ci do tego, kolego
Każdy jest kowalem swojego losu.
@up Papierosy już ci mózg wypaliły.
świetnie, stworzyła się już grupa "oburzonych" na motocyklistów, teraz pora na palaczy... hejtujcie tak dalej to będzie nam się żyło jak za niemca
2 lata temu rzuciłem przez rok dochodziłem do siebie ( do tej samej kondycji co przed paleniem )
jak ktoś siedzi na dupie przed komputerem to niech pali nie będzie mu to przeszkadzać ale jak kiedyś taki palacz będzie bięgł np na autobus i zacznie się dusić to niech ma pretensje do siebie
jakby co przed chwilą kłóciłem się o gatunek muzyki to teraz mogę sie kłócić o papierochy
jak ktoś siedzi na dupie przed komputerem to niech pali nie będzie mu to przeszkadzać ale jak kiedyś taki palacz będzie bięgł np na autobus i zacznie się dusić to niech ma pretensje do siebie
jakby co przed chwilą kłóciłem się o gatunek muzyki to teraz mogę sie kłócić o papierochy
rockface123
po części masz rację... ale tylko po części. palę, intensywnie ćwiczę płuca mam o pojemności ponad 6 litrów i jakoś nie sapię....
po części masz rację... ale tylko po części. palę, intensywnie ćwiczę płuca mam o pojemności ponad 6 litrów i jakoś nie sapię....
@Czesiek181 - Za to Ty pewnie wolisz sobie raz na tydzień wciągnąć "kreskę" i myślisz, że jesteś zdrowszy od palaczy? Dlaczego zaraz wyzywasz od idiotów, sam paliłem ale rzuciłem i nie kopce od 3 miesięcy i teraz uważam, że papierochy są niesmaczne i dziwie się jak mogłem je palić, ale nie wyzywam nikogo palącego od idiotów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów