📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Matko bosko co co tu się staneło ?
Czy was już pojebało, żeby robić portal kucharski z sadistica?
Rozumiem pieczenie murzyna w oponacha z polewą benzynową, ale to gówno to tylko do sucharów.
Rozumiem pieczenie murzyna w oponacha z polewą benzynową, ale to gówno to tylko do sucharów.
Moja odpowiedź na monolog ów "pana" z pierwszych 10 sekund filmiku brzmi następująco:
Nie masz czasu - to idź do sklepu a nie rób z siebie pajaca na yt, nie wystarczy wrzucić kilka wulgaryzmów w zdania, by być fajnym.
Nie masz czasu - to idź do sklepu a nie rób z siebie pajaca na yt, nie wystarczy wrzucić kilka wulgaryzmów w zdania, by być fajnym.
Nie znacie kurwa FoodEmperora? Widać, że jakieś żółtodzióby.
Przepraszam, ja mam swoje życie i nie znam wszystkiego, i wszystkich na youtube.
Kurwa lonowe mi sie pala, chuju mogles ostrzec!
FoodEmperor!
Po chuja to wrzucacie i jeszcze piwa dajecie? Sadistic upada.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów