nie dość, że zajebała sobie w czoło grabiami, to jeszcze się wypierdoliła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie siegala wzrokiem na czolo i chciala sie upewnic, ze na pewno rozbila jajo.
Ktoś czekał na film z grabiami.
Pener spełnia marzenia
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
penier999 jak zawsze utrzymuje wysoki poziom swoich tematów, może kiedyś wrzuci nawet film jak ktoś nadeptuje na leżące w trawie grabie
Pener spełnia marzenia
To są miotłograbie. Puć wartko za izbę i zrób zdjęcie wasym grabiom. Dyć sianokosy o jakie sześ miesięcy.
To są miotłograbie. Puć wartko za izbę i zrób zdjęcie wasym grabiom. Dyć sianokosy o jakie sześ miesięcy.
Bez tych jajek może by im lepiej zrobiło. Może nawet i pomogło.
Po chwili mi sie z tym skojarzyło
Po chwili mi sie z tym skojarzyło
Kurwa, co za debilizm. Szkoda, że Rzesza nie zbombardowała bardziej ćpunów z Holandii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów