Nie wiem dlaczego ich bronicie. Ja jakoś nigdy nie odpierdalałem takich głupot i żyję. Czy te myjki ciśnieniowe służą do zabawy? Nie, służą do mycia pojazdów, to takie proste. Gdybym był świadkiem czegoś takiego, to na pewno zgłosiłbym to kierownikowi lub jakiejś ochronie, żeby ich stamtąd wyrzucili.
Szkoda mi takich ludzi, pewnie wyżywali się w szkole, zjebana żona, chujowa praca to taki społeczniak musi też spierdolić innym zabawę bo nigdy samemu tego nie potrafił zrobić. pierdol się sztywniaku, a najbardziej szalona rzecz jaką zrobiłeś za młodu to pewnie podpieranie ściany na szkolnej dyskotece.
Szkoda mi takich ludzi, pewnie wyżywali się w szkole, zjebana żona, chujowa praca to taki społeczniak musi też spierdolić innym zabawę bo nigdy samemu tego nie potrafił zrobić. pierdol się sztywniaku, a najbardziej szalona rzecz jaką zrobiłeś za młodu to pewnie podpieranie ściany na szkolnej dyskotece.
A mi szkoda takich jak ty. Ludzi, niepotrafiących stosować się do najprostszych zasad, bo akurat chciało im się pobawić i powygłupiać.
A mi szkoda takich jak ty. Ludzi, niepotrafiących stosować się do najprostszych zasad, bo akurat chciało im się pobawić i powygłupiać.
Typowy idealny człowiek, żryj, pracuj, żryj, śpij, żryj, pracuj, żryj, śpij. Co 2 lata wyjazd nad polskie morze, żryj, pracuj, żryj, śpij
Miłego życia Janusz.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Takich jak ty powinno sie chemicznie kastrować, na wypadek gdyby jakieś barachło się nad tobą zlitowało i ci jednak dało.
Idź że tam chłopie do swojej jaskini i wydobywaj dalej węgiel za moje podatki. Komputer też wyłącz przed użyciem, będziesz skurwysynu marnował prąd na bezcelowe siedzenie i gapienie się, w dupach się poprzewracało.
Dawać mnie tego warna, pierdole to.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
0.38 pianą go
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów