📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
zapłacili to niech się leją.dopóki niczego nie niszczą to według mnie jest ok
oni mają gówno w głowie
w sumie tej po lewej postawił bym kloca na klatę
a później szybki samogwałt nad jej twarzą
w sumie tej po lewej postawił bym kloca na klatę
a później szybki samogwałt nad jej twarzą
Zabrakło tam prawdziwego Sadola, "oblewać kolegów wodą..... Nie lepiej wybrać wosk"
Popierdoliło Was z tymi hejtami. Jak całe życie byliście grzeczni i nie odpierdalaliście takich/podobnych głupot, to do tej pory jestescie pizdami i ciotami.
Jeśli komentujący są około 30tki.
Ciemno troche alko w jusze i pomysł wychodzi sam. Nie ma nic złego w tym co robią, na swój sposób jest to zabawne. Największa "beka" to jest właśnie z takich poprawnych skurwysynów jak niektórzy z was
Lepsze to niż pokemon go
Rozdali pińćset plus na wsi, to dziewczyny mogą się w końcu przekonać, jak działa myjnia samoobsługowa.
Czytam, czytam i czytam sobie i ...
Kurwa wy jełopy pierdolone, a co wyście robili jako młodzi? Żadnych głupich pomysłów nie mieliście gdzie starsi na was patrzeli jak na pojebów? Jeśli faktycznie nie to powiadam wam, musieliscie mieć nieźle zjebane młode lata. Był czas pracy, pomagania starym czy dziadkowi na polu, ale były też pojebane zabawy, tak nawet w wieku 18 lat.
Teraz normalne to siedzenie przed komputerem, wyjście na dwór to jakiś hardcore, a wykonywanie szybkich ruchów to morderstwo i ogromna głupota dla debili.
Zastanówcie się, przynajmniej raz.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Kurwa wy jełopy pierdolone, a co wyście robili jako młodzi? Żadnych głupich pomysłów nie mieliście gdzie starsi na was patrzeli jak na pojebów? Jeśli faktycznie nie to powiadam wam, musieliscie mieć nieźle zjebane młode lata. Był czas pracy, pomagania starym czy dziadkowi na polu, ale były też pojebane zabawy, tak nawet w wieku 18 lat.
Teraz normalne to siedzenie przed komputerem, wyjście na dwór to jakiś hardcore, a wykonywanie szybkich ruchów to morderstwo i ogromna głupota dla debili.
Zastanówcie się, przynajmniej raz.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Nikodem_Szulcc napisał/a:
Popierdoliło Was z tymi hejtami. Jak całe życie byliście grzeczni i nie odpierdalaliście takich/podobnych głupot, to do tej pory jestescie pizdami i ciotami.
Sorry ale nawet jeśli mają koło 20tki to są ciotami. Goście na filmie dobrze się bawią nie robiąc przy tym nikomu nic złego. Jak dla mnie filmik pozytywny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów