Białas kozaczył dopóki kierownik nie wyszedł z kabiny - później kolana zmiękły.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kałnuch wyskoczył bardzo honorowo z pałką do białego. To było logiczne że się wycofał. Kałnuch inaczej by śpiewał bez sprzętu
Taniec na głowie, jakby ktoś nie wiedział.
jak juz wczesniej pisalem, nienawidze murzynow, ale w tej sytuacji, przymkne oko...
Bo pierwszy raz od dłuższego czasu mamy film z murzynem który jest w pracy, użycie pałki na pizdę napinacza można mu wybaczyć.
cos w tym jest
Pieszczoch25 napisał/a:
Bo pierwszy raz od dłuższego czasu mamy film z murzynem który jest w pracy, .
Chyba w kradzionej ciężarówce
Trzymanie kierownicy i wciskanie pedała nazywasz pracą? Kierowca to nie praca!
Pie-sse napisał/a:
Kierowca k***a zawodowy w słuchawkach, ja pie**ole co za debil…
Pewnie nie wiesz o tym synku ale to są słuchawki aktywne jak skończysz szkołę i będziesz zapierdalał przy maszynie co generuje ponad 90decybeli nie usłyszysz kierownika jak drze mordę żebyś zapierdalał łopatą szybciej to się dowiesz do czego jeszcze służą.
Nie wiem jak w stanach, ale w Polsce nie ma zakazu używania słuchawek. Dla mnie jazda w słuchawkach niczym się nie różni od słuchania radia w samochodzie.
Jarek_Wielki napisał/a:
Trzymanie kierownicy i wciskanie pedała nazywasz pracą? Kierowca to nie praca!
Masz pojęcie o tej robocie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów