📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Halman napisał/a:
tik tok ładnym musi być obciachem jak juz jego logo blurują...
To nie tik tok, zjebie
CrAzy_Edek napisał/a:
To nie tik tok, zjebie
zjebem to sobie możesz nazwać odbicie w lustrze...
Halman napisał/a:
Ja mogę a ty nie, bo Jeteś takim zjebem, że nawet w lustrze się nie odbijasz
Halman napisał/a:
tik tok ładnym musi być obciachem jak juz jego logo blurują...
Sam wrzucałeś, wrzucasz i pewnie dalej będziesz wrzucał gówna z tiktoka więc nie pierdol jak potłuczony, panie naczelny hipokryto
Halman napisał/a:
I wyluzuj poślady najman
Jesse.Pinkman napisał/a:
Sam wrzucałeś, wrzucasz i pewnie dalej będziesz wrzucał gówna z tiktoka więc nie pierdol jak potłuczony, panie naczelny hipokryto
I wyluzuj poślady najman
panie i panowie :
tak wlasnie wyglada walka z pandemia :
rzad napierdala po oknach, stole, szklankach itd rozpierdalajac caly dom by zabic pajaka.
Caly dom to gospodarka, zdrowie ludzi itd.
Pajak moze jest i duzy ale nie grozny a od ukaszania takiego pajaka umiera 0.1% ludzi na swiecie (przy czy wiekszosc to na zawal bo maja arachnofobie)
rzad napierdala po oknach, stole, szklankach itd rozpierdalajac caly dom by zabic pajaka.
Pajak moze jest i duzy ale nie grozny a od ukaszania takiego pajaka umiera 0.1% ludzi na swiecie (przy czy wiekszosc to na zawal bo maja arachnofobie)
JaTylkonaChwile napisał/a:
panie i panowie :
pajaki ogólnie nie są grożne
mało tego sa pozyteczne
mam w robocie takiego ziomka, teraz sie gdzies schował bo zima, ale jak ciepło to po weekedzie cała maszyna w pajeczynach
a wracając do meritum, sam mógł usunąć pająka, zamiast później latać po szklarzach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów