📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oj tam Znajdzie drugą i lepszą co będzie posłuszna
Patrz Indie>program rakietowy>paliwo rakietowe>gówno na ulicach
Patrz gówno>Indie>ulice>paliwo rakietowe
>Pakistan> państwo o którym mieszkańcy Indiii twierdzą że tam to jebie gównem.
Patrz Indie>program rakietowy>paliwo rakietowe>gówno na ulicach
Patrz gówno>Indie>ulice>paliwo rakietowe
Kto mi powie gdzie są te dzielne i odważne feministki które walczą o prawa kobiet do skrobanek i zasiadania z automatu w fotelach dyrektorskich w bezpiecznych zachodnich krajach i mają całkowicie wyjebane na baby z brudnych krajów?
Bo takie są mocne idąc po ulicy w eskorcie policji albo w internecie żądając prawa do ruchania się bez ponoszenia konsekwencji i walcząc o parytety na wyższych stanowiskach biurowych bez kwalifikacji.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Bo takie są mocne idąc po ulicy w eskorcie policji albo w internecie żądając prawa do ruchania się bez ponoszenia konsekwencji i walcząc o parytety na wyższych stanowiskach biurowych bez kwalifikacji.
Sadystycznie, prawda?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów