Według opisu pakistański muslimski kierowca, który wiózł chińskich pracowników elektrowni odpalił ładunek wybuchowy, który uprzednio zamontował do pojazdu. Nagranie z okolic miasta Besham w brudnostanie. Akcja w pierwszysch 20 sekundach, potem już tylko opadanie pyłu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Wystarczyło zjechać ze skarpy a nie się pierdolić w podkładanie bomby pod swoją własną dupę
smiejemy się że Indie to kraj gównem płynący. Jak dla mnie pakistan to najbardziej zjebany kraj z najbardziej zjebanymi obywatelami. To prawdziwie kraj głópotą i gównem płynący
dancio1978 napisał/a:
Aby porównanie było równe, wystarczy popatrzeć na statystyki przestępczości w Brytfanii, tam i hindusów i pakich multum. Ci pierwsi, przykładni obywatele. Ci drudzy zaś nie potrafią przejść obok samochodu bez skakania po masce, zostawić dziewczynkę bez niewyciętej łechtaczki czy przechodnia nie pobitego. Rasa ta sama, kultura oryginalnie ta sama, jedyną różnicą jest islam.smiejemy się że Indie to kraj gównem płynący. Jak dla mnie pakistan to najbardziej zjebany kraj z najbardziej zjebanymi obywatelami. To prawdziwie kraj głópotą i gównem płynący
Pakistan = Hindusi + Islam, więc masz kombo. Podobnie jak murzyn + muzułamnin. Nie dość, że głupi i agresywny to jeszcze mściwy i zadziorny.
Krzyknął se Allah Akbar? Wyczekał na odobowkę sadysta jeden.
Co chińczyki robią w pakistanie??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów