📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I to są kurwa sadyści!
w polsce więźniowie tak wrzeszczą bo cela za mała albo obiad nie smakował....
Największy sadysta to kamerzysta! W ogóle jego śmiech rozpierdala
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
I bardzo dobrze, więzień ma czuć wszystkimi zmysłami, że jest w więzieniu a nie jak u nas gdzie utrzymują ich za ponad 2000zł/osoba/miesiąc i przez to niektórzy wyglądają lepiej po wyjściu z więzienia niż wcześniej.
"I dobrze, za friko tam kurwa nie trafili" z tego co znam arabskie prawo to mogli tam za byle pierdołę trafić np za picie alkoholu w dzień itp ale i tak fajnie się znęcają nad nimi:)
No kurwa to jest wręcz popierdolone - idźcie z tym na harda
Zastanowcie sie za co tam najpierw trafili, czy w tak patologicznym kraju kazdy byl sadzony uczciwie i z wystarczajacymy dowodami czy na widzimisie sedziegio mogl tam byc przez przypadek nie winny czlowiek ?
Jesli wszyscy maja uzasadnione wyroki to zaslugauja jak najbardziej na takie gnojenie a nie wspolczesne wiezinne luksusy w naszej wcale nie tak lepszej Europie.
Jesli wszyscy maja uzasadnione wyroki to zaslugauja jak najbardziej na takie gnojenie a nie wspolczesne wiezinne luksusy w naszej wcale nie tak lepszej Europie.
Ale tam, udają aktorzy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów