Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fakt, u nas jest gorzej niż na Jamajce, a Niemczech to ukradkiem dodają THC do wszystkich produktów spożywczych, tak samo jak w Rosji, Chinach, USA i Japonii. Coś czuję, że zaraz zrobi się tu zlot lewackich ćpunów. Z góry odpowiadam: idźcie ćpać dalej albo zapchajcie sobie ryje chujem grodzkiego
na chuj dodawać thc do produktów spożywczych? w chinach, gdzie za trawke masz kare śmierci, rząd ukradkiem dodaje thc do żarcia? taki ryż z thc w sosie słodko-kwaśnym?
na ch*j dodawać thc do produktów spożywczych? w chinach, gdzie za trawke masz kare śmierci, rząd ukradkiem dodaje thc do żarcia? taki ryż z thc w sosie słodko-kwaśnym?
i o to skutki thc dla umysłu człowieka, jebany ćpun nie potrafi nawet wychwycić ironii
i o to skutki thc dla umysłu człowieka, jebany ćpun nie potrafi nawet wychwycić ironii
Taaaaak, wszyscy jesteśmy ćpunami ! Ale Ty jesteś najlepszy, najmądrzejszy
Pozdrawiam twój ... światopogląd.
Emerytowany sarenJest czwartek, dzień roboczy, godzina 11:30 a ty siedzisz w domu i wstrzykujesz se marihuanę.
Druga opcja jest taka, że jesteś na głodzie i żeby się trochę lepiej poczuć szukasz po internetach filmów o ćpaniu.
A tak naprawdę pukałbym, że dymiłyby jak lokomotywy
jest czwartek, dzień roboczy 11:30, a Ty siedzisz w domu rodziców i oszukujesz sam siebie czekając na maila z KFC lub innej sieci korporacji w którym napiszą Ci że dostałeś upragnioną pracę za 1500zł miesięcznie. A tak naprawde zamiast wysyłać kolejne CV siedzisz tutaj i sie przypierdalasz do ludzi, tylko i wyłącznie po to żeby zeszła z Ciebie nienawiść do świata za to jak Cie pokrzywdził.
Ja natomiast siedzę i się cziluję u siebie, a czas pracy ustalam sam. Pozdrawiam
@I_Swallow_my_cum czy jak Ci tam
jest czwartek, dzień roboczy 11:30, a Ty siedzisz w domu rodziców i oszukujesz sam siebie czekając na maila z KFC lub innej sieci korporacji w którym napiszą Ci że dostałeś upragnioną pracę za 1500zł miesięcznie. A tak naprawde zamiast wysyłać kolejne CV siedzisz tutaj i sie przypierdalasz do ludzi, tylko i wyłącznie po to żeby zeszła z Ciebie nienawiść do świata za to jak Cie pokrzywdził.
Ja natomiast siedzę i się cziluję u siebie, a czas pracy ustalam sam. Pozdrawiam
Przykro mi, nie trafiłeś. Z rodzicami nie mieszkam, pracy nie szukam. Swiata nienawidzę i lubię czasami poćpać jointy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów