📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na przedostatnim zdjęciu Kobietka niezłą chmurę ściąga
jedyne co nie przeszło przez ten komin to ż...
no nie ważne
jedyne co nie przeszło przez ten komin to ż...
no nie ważne
Ta z pierwszej foty zajebiste włosy ma
Pierwszy raz widzę, że ktoś z jabłka pali.
btw ciekawe tagi podałeś
Pierwszy raz widzę, że ktoś z jabłka pali.
btw ciekawe tagi podałeś
z jablka fajnie jest , bo nie dosc ze mocno kopie to jeszcze soczyscie i na slodko konstrukcja tez prosta no i jablko jest bezprzypalowe
faja :: trawa :: marihuana :: laski :: dziewoje :: dziewczeta :: suki :: upalone :: naspawane :: nastukane :: palenie
"pogrubione" sprawiły uśmiech na mojej twarzy
fucktyczne dopiero teraz zauważyłem
"pogrubione" sprawiły uśmiech na mojej twarzy
fucktyczne dopiero teraz zauważyłem
Maska p-gaz testowana - kiepsko. Nie dość że w oczy piecze, to słabo wchodzi, bo ciężko się porządnie zaciągnąć.
Ale w sumie cóż takiego wyjątkowego w jarających laskach? Pamiętajcie: kobieta też człowiek!
Ale w sumie cóż takiego wyjątkowego w jarających laskach? Pamiętajcie: kobieta też człowiek!
pureatheist napisał/a:
Maska p-gaz testowana - kiepsko. Nie dość że w oczy piecze, to słabo wchodzi, bo ciężko się porządnie zaciągnąć.
Mamy nadzieje, że sobie żartujesz ?
Immons napisał/a:
Mamy nadzieje, że sobie żartujesz ?
Proszę nie wypowiadać się za większość no chyba że się ma rozdwojenie jaźni...
co do maski p-gaz. to się zgodzę... do tego dużo się marnuje...
najlepsza faja woda a jak się nie ma zawsze można zastosować takie urządzenie .
Saia napisał/a:
nie chciałbym mieć dziewczyny która pali...
to nie miej, po co jeszcze to oznajmiać :|.
Wiadra są dla ciśnieniowców dla tych którzy chcą tylko ukur.ić spojrzenie zamiast spokojnie upalić Bless dla palących
wiadro , tłoki, ciśnienie, itp. dobra sprawa
ale niema to jak chillaut z gibonem(czyt.joint)
ale niema to jak chillaut z gibonem(czyt.joint)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów