Przez długi czas paliłem tylko po dobrym seksie. Ostatnio zacząłem się mocno ograniczać. Jedyne przedszkole w okolicy zostało zamknięte.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
95 rocznik <3
Chuj z tym jebanym pedofilskim humorem. Do pieca.
@upupup HALO! To jest sadistic a nie jakiś kwejk! Takie kawały są mile widziane : )
Lubię zapalić po dobrym seksie - powiedział nekrofil pracujący w krematorium.
Gromtall1 napisał/a:
twoja dupa będzie mile widziana przez kamratów w celi@upupup HALO! To jest sadistic a nie jakiś kwejk! Takie kawały są mile widziane : )
Chyba
"Ostatnio musiałem się zacząć mocno ograniczać."
Ździebko śmieszniej i na pewno logiczniej. Tu takie kawały są na miejscu. Jak kogoś uraża to nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma.
"Ostatnio musiałem się zacząć mocno ograniczać."
Ździebko śmieszniej i na pewno logiczniej. Tu takie kawały są na miejscu. Jak kogoś uraża to nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów