📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Miałem podobnie tylko że w imadlo mi dokręcili palca tak że nie mogłem wyjąć i zablokowali pokrętło bolało tak że po 20 minutach niewoli zemdlałem i złamałem tego palca a sprawcy z praktyki szkolnej zostali wydaleni ze szkoły
Kiedyś w dużym fiacie zamykałem drzwi od pasażera, przy zamykaniu kciuka przycisnąłem sobie w drzwiach, a drzwi zamknięte były. Do dziś zastanawiam się czasami, jak to możliwe, że palec cały.
to tam małe piwo, miedzy maska a karoseria jest dylatacja uszczelki, gorzej jak miedzy drzwi wsadzisz, jak gilotyna
W nosie już nie podłubie. Diamentów nie poszuka.
A tym bardziej w dupie.
Oby był leworęczny!!!
Niech spróbuje się prawą podetrzeć... Hahaha
A tym bardziej w dupie.
Oby był leworęczny!!!
Niech spróbuje się prawą podetrzeć... Hahaha
Chłopak mu będzie przez jakiś czas odkręcał nakrętki
W niektórych fordach maskę kluczykiem się otwiera,wyjąć że stacyjki i dopiero celować w zamek.
Ale kolega widać ogarnięty wyobraźcie sobie że pracował by z koleżanką
Miałem podobnie tylko że w imadlo mi dokręcili palca tak że nie mogłem wyjąć i zablokowali pokrętło bolało tak że po 20 minutach niewoli zemdlałem i złamałem tego palca a sprawcy z praktyki szkolnej zostali wydaleni ze szkoły
Ja sobie kiedyś fiuta włożyłem do butelki od Tymbarka. Problem w tym, że nie mogłem wyjąć. Trafiłem na pogotowie a że moja matka akurat miała dyżur to traumę odczuwam do dziś.
Zbysław napisał/a:
Wzruszyła mnie ta historia
Znam ten ból... Kiedyś przypadkowo przytrzasnąłem sobie kciuka drzwiami w samochodzie. Na szczęście tylko pożegnałem się z paznokciem, ale ból był nieziemski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów