Bardzo ciekawe rozwiązanie dla logistyki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Przewiduję zwiększenie zakresu obowiązków pracownic Biedronki...
@ Jod123:
...w sensie że w delegację będą dostawać takowego paleciaka i plecak z prowiantem oraz wykaz punktów załadunku?
...w sensie że w delegację będą dostawać takowego paleciaka i plecak z prowiantem oraz wykaz punktów załadunku?
mi to wygląda na sprzęt znajdujący się u producentów naczep, do wyprowadzania i ustawiania gotowych. Raczej chujow za każdym razem podpinać cały ciągnik i bujać się z tym po hali i parkingu. Poza tym, ciężko widzę 24 tony asortymentu z biedry na tym
up
Udźwig "tylko" 20 ton niestety...
Udźwig "tylko" 20 ton niestety...
Zajebiste. W końcu coś czym mógłbym teściową przewieźć.
Jod123 napisał/a:
A szef ma wyjebane, że plac za sklepem jest wyłożony trylinką
@Jod123 Znajac Biedronke to beda musialy targac naczepy z magazynu regionalnego ekspresowka
Jod123 napisał/a:
Precz z zachodnim kapitałem!
teraz już wiem jak postawili naczepy klinami do bramy w GTA V
(błąd już poprawili )
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
(błąd już poprawili )
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Niektorym brakuje wyobrazni paleciakiem zaparkowac, a co dopiero tym.
Jod123 napisał/a:
Większość pracownic Biedronki ma problemy z zaparkowaniem Cinquecento, a Ty im kazałbyś parkować naczepą?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów