📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ss84 napisał/a:
Ale to jest Dania a nie Niemcy
co w dalszym ciągu oznacza ze brak tam prawdziwych niemców
ss84 napisał/a:
Ale to jest Dania a nie Niemcy
Ani Dania, ani Niemcy... wystarczy wrzucić słowo "Politie" do translatora i wyskoczy tłumaczenie z języka holenderskiego. Poza tym nawet w tytule tematu jest napisane że to Arnhem, a to miasto w Holandii.
Poza tym w Danii o dziwo problemów imigracyjnych nie ma, ten kraj się jakoś uchronił w przeciwieństwie do Niemiec i Szwecji.
Nawpuszczaj bydla z krajow sredniowicza
Latami pielegnuj ich spolecznosci i karaj kazdego, kto krzywo sie na nich spojrzy
Kiedy juz nachodzcy beda w ogromnej liczbie, zacznij ich draznic
Po srogim wpierdolu ze zdziwieniem krzycz, ze nie ma juz wolnosci wypowiedzi
Holandia 2024
Latami pielegnuj ich spolecznosci i karaj kazdego, kto krzywo sie na nich spojrzy
Kiedy juz nachodzcy beda w ogromnej liczbie, zacznij ich draznic
Po srogim wpierdolu ze zdziwieniem krzycz, ze nie ma juz wolnosci wypowiedzi
Holandia 2024
Dałbym zabić że widziałem to z 10 lat temu
Helmuty się dogadały i policja w końcu pałuje tych co trzeba. Ciekawe ile samochodów już się z tego powodu spaliło
Po prostu trzeba traktować biblię czy koran tak jak i inne mitologie.
Trzeba mieć zrobione totalne pranie mózgu za dzieciaka, żeby uważać, że te mitologiczne steki bzdur to jakieś święte teksty dyktowany przez samego stwórcę całego Wszechświata...
W głowie się to nie mieści jak jeszcze durni i naiwni mogą być ludzie.
Trzeba mieć zrobione totalne pranie mózgu za dzieciaka, żeby uważać, że te mitologiczne steki bzdur to jakieś święte teksty dyktowany przez samego stwórcę całego Wszechświata...
W głowie się to nie mieści jak jeszcze durni i naiwni mogą być ludzie.
Fun fact: sporo akcji palenia koranu w Europie to rosyjskie prowokacje. Opłacony gość robi performance aby w jego efekcie dzikusy islamistyczne rozpierdalały później dany kraj. Nie twierdzę, że jest tak w tym wypadku, ale parę razy już takie hece miały miejsce.
A i nie powinno się palić ŻADNEJ książki, choćby i była to nawet "Mein Kampf". Książka to symbol, nośnik kultury i nie wolno go w taki sposób niszczyć, nie ważne co jest w środku.
A i nie powinno się palić ŻADNEJ książki, choćby i była to nawet "Mein Kampf". Książka to symbol, nośnik kultury i nie wolno go w taki sposób niszczyć, nie ważne co jest w środku.
Kurde podoba mi sie taka pułapka na myszy ale na ciapatych . Jeden podpala czeka aż Ciapaty przybiegnie ratowac papier . Wtedy glina go paluje extra . Ta impreza ma ogień!!!
Judasz z IKEI napisał/a:
Dałbym zabić że widziałem to z 10 lat temu
ja byłem przekonany że to akcja z norwegii albo szwecji sprzed kilku lat.
Insaner napisał/a:
Ani Dania, ani Niemcy... wystarczy wrzucić słowo "Politie" do translatora i wyskoczy tłumaczenie z języka holenderskiego. Poza tym nawet w tytule tematu jest napisane że to Arnhem, a to miasto w Holandii.
Poza tym w Danii o dziwo problemów imigracyjnych nie ma, ten kraj się jakoś uchronił w przeciwieństwie do Niemiec i Szwecji.
ty chyba w Danii nie byłeś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów