📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
motylekwbrzuchu napisał/a:
Chuj z tym koranem, w 00:45 manekin spierdolił z wystawy
Co to może być?
dziki76 napisał/a:
Najwięcej ludzi umiera przez książki.
Jest to koran, biblia, tora, i atlas grzybów
Pierdolenie, atlas grzybów akurat ratuje zycie.
00:10 - 00:12 o kurwa hitman idzie
.
Niby tak , ale gdyby nie te książki to miałbyś prawo kalego. większa grupa niszczyła by mniejsze , bo przecież jeśli nie ma Boga to nie ma żadnych zasad moralnych. Religie mają wiele wad i trupów na sumieniu ale takie bagatelizowanie to ignorancja
dziki76 napisał/a:
Niby tak , ale gdyby nie te książki to miałbyś prawo kalego. większa grupa niszczyła by mniejsze , bo przecież jeśli nie ma Boga to nie ma żadnych zasad moralnych. Religie mają wiele wad i trupów na sumieniu ale takie bagatelizowanie to ignorancja
Tak kretyni, dzisiaj palić książki i traktować na równi biblię czy koran z harry poterem, a jutro będą palić wam smartfoniki.
"Kto nie pamięta historii, skazany jest na jej ponowne przeżycie."
"Kto nie pamięta historii, skazany jest na jej ponowne przeżycie."
dziki76 napisał/a:
Nie no, dobry atlas grzybów nie szkodzi aż tak, jak pozostałe. No i Nowy Testament też zawiera mniej jadu niż Stary. Śladowe ilości, że tak zażartuję...
Ciekawe kiedy sie zorientuja, ze pala nie ten element Islamu co trzeba.
resor80 napisał/a:
Spójrzcie na gościa w około 44s. Wychodzi z lewej strony. Cyborg?
To agent 47 z Hitmana...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów