Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman nie ładnie się tak z mamy nabijać.
dzieki, właśnie wygrałem zakład o flaszkę ze choć jeden tak napisze..
dzieki, właśnie wygrałem zakład o flaszkę ze choć jeden tak napisze..
Żaden problem, po tym sadistic.pl/nimfa-vt525547.htm5794273 musiałem
Żaden problem, po tym musiałem
O kurwa hahahha fajna dupa
Krztusić się z waporyzatora z koncówką wodną... ja pie**olę...
Tej majeranek sie je nie pali
Krztusić się z waporyzatora z koncówką wodną... ja pie**olę...
I już telefon na komendę...
I już telefon na komendę...
Spoko. Mój dzielnicowy mnie doskonale zna więc zostawiam Imię i Nazwisko na recepcie aby sobie dupy nie zawracał pierdołami
Spoko. Mój dzielnicowy mnie doskonale zna więc zostawiam Imię i Nazwisko na recepcie aby sobie dupy nie zawracał pierdołami
jak zwykle tłumaczą sie winni, zamiast boomerowego dzielnicowego przyślemy ci kryminalnych...
Niemiecka trawa? Niech mnie ręka boska broni...
Mój dzielnicowy mnie doskonale zna więc zostawiam Imię i Nazwisko na recepcie aby sobie dupy nie zawracał pierdołami
Lepiej tym się pochwal.
Zamazałem prawdziwe imię i nazwisko,
Niemiecka trawa? Niech mnie ręka boska broni...
Wybór masz niewielki na legalnym rynku. Albo niemiecka albo kanadyjska i o dziwo w żadnej aptece w mazowieckim nie spotkałem aby mieli na stanie kanadyjską a jak pytałem o możliwość sprowadzenia to kręcili nosem, że mają umowy podpisane z aurorą i musieliby się zająć prawdziwą pracą aby zamówić co innego i w sumie im się nie chce bo przecież jest aurora więc po co inną? Brzmi równie dziwnie jak jest w rzeczywistości a jak nie wiadomo o co chodzi... to wiadomo o co chodzi.
Krztusić się z waporyzatora z koncówką wodną... ja pierdolę...
no i brawo nie dość ze bez nogi, to chwali sie paleniem z bonga. jednak jest większy zjeb od sralmana.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów