18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
~Conscribo 2010-10-28, 0:15 11
1. - znowu genialny mjuzik, jakże oryginalny..

2. - potknąłby się o tą ławkę to nie wiem czy by się nie skończyło hardem i końcowym kręceniem "butów" jak to bywa w takich przypadkach

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
Apollo 2010-10-28, 1:24 1
Zapomnieli dać mu kamień uwiązany do szyi...

The Green Fairy is my religion...
Zgłoś
chrap 2010-10-28, 3:58 17
Conscribo napisał/a:

1. - znowu genialny mjuzik, jakże oryginalny...

pamietam jak obejrzalem requiem dla snu z 3 miechy po premierze. soundtrack mi sie tak zajebiscie spodobal, ze sluchajac go, a dokladniej lux aeterne przechodzily mnie dreszcze. myslem, ze jestem, i w sumie bylem oryginalny sluchajac tego. zdziwilem sie, slyszac to, troszke przerobione, jako soundtrack do wladcy pierscieni. pozniej popularnosc tego rosla wykladniczo. jak ktos nie wpierdolil tej piosenki do filmiku, na ktorym pies tarzal sie we wlasnym gownie, to bylem zaskoczony. i chuj. z takiego kawalka stala sie dla mnie gownem w stylu papapapaapapapaker fejs. kurwa!
wiem. urzekla Was pewnie moja historia.
Zgłoś
vass 2010-10-28, 4:45 1
Molo Gdynia Orłowio Filmik już dosyć stary, ale mocny
Zgłoś
Twój Stary 2010-10-28, 8:36 1
chrap dobrze prawisz ja tak mialem z justinem biebierem

Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
Zgłoś
Escalade 2010-10-28, 10:37
już prędzej human torch a nie fireball
Zgłoś
Saint 2010-10-28, 11:13 1
Więcej amatorskiej obróbki niż akcji. Jeszcze jakiś element w stylu "wystąpili"-tak jakby kogoś to mogło obchodzić... Bez rewelacji
Zgłoś
AngelusNL 2010-10-28, 12:00
za podkład nie ma piwa
Zgłoś
b................c 2010-10-28, 12:21
" Kamerzysta " - Reżyser . Nie prościej ?
Zgłoś
sonico 2010-10-28, 14:44
zero dramaturgii jedyny dramat to ze tle paliwa poszlo sie jebac a zalaliby do skutera i by tydzien do szkoly jezdzili
Zgłoś
boocheno 2010-10-28, 15:05 3

NO BASS NO FUN

aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Zgłoś
helix 2010-10-28, 16:32
Palenie w miejscu publicznym zabija szare komóki
Zgłoś
misiek1991 2010-10-28, 16:35
"palenie zabija" Kurwa jaka szkoda że nie zadziało to w w tym przypadku :/
Zgłoś
avalanch 2010-10-28, 18:06
Flame on !!!!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów