📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nie chce nic mówić ale na tym palestyńskim osiedlu ładny syf... Żyją jak cyganie....
Dopóki obrzezańcy leją się pomiędzy sobą... nie jest źle.
juras80krk napisał/a:
Absolutnie nie jestem za żydami ale Palestyńczycy sami sobie są winni. Żydzi chcieli skrawek ziemi na co Palestyńczycy się nie zgodzili no to zabrali sobie całość. A że arabusy to lenie i nieroby to ciężko teraz im będzie cokolwiek z tym zrobić.
Niestety zabardzo wyboru nie mieli kolego, od 1947 roku, systematycznie wpierdalaja ich teren, zabijają dzieci, bombardują jak im się podoba. I nikt z tym nic nigdy nie zrobi. Bo oni moga wszystko.
Niech ktoś im powie że do benzyny można dorzucić styropianu, jakby jeszcze benzen się miało to już ekstra miksturka podgrzewająca.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
O ludobójstwach Żydów w Tv cisza bo to zaraz by był antysemityzm. Bombardowania cywilnych budynków, strzelanie do niewinnych dzieci i kobiet to dla nich norma. Naród kurwa wybrany. Pojeby z pejsami
Polaczki robaczki arabuf nie lubiom bo brudasy i ciaparuchy som ale Palestyńczyk to dobry arabus bo zydkuf nie lubi tak jak prawdziwy Polak patryjota.
A i jeszcze Polak lubi wpierdolic kebaba u Araba bo tam terz dom dobre araby.
-Ernest Hemingway
A i jeszcze Polak lubi wpierdolic kebaba u Araba bo tam terz dom dobre araby.
niemcy też z nami lekko nie mieli.... takie życie okupanta...
A ty to pamietasz bo ogladales film wojenny? ale z ciebie bohater. okupancie
Nyrewesa napisał/a:
Niemcy też chcieli od Polski w 39 skrawek Ziemi między Prusami a Gdańskiem a Polska się nie zgodziła więc dostała w zamian wojnę. Jesteś debilem.
I trzeba było oddać ten skrawek. Do książek Mackiewicza zmywaro
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów