📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedni i drudzy do piachu, alejako dzentelmen mówie żydzi przodem. Turbany powinni farbe lub inne mazidło im rzucać na szyby... Bez wizji sprzęt dalej nie pojedzie
Absolutnie nie jestem za żydami ale Palestyńczycy sami sobie są winni. Żydzi chcieli skrawek ziemi na co Palestyńczycy się nie zgodzili no to zabrali sobie całość. A że arabusy to lenie i nieroby to ciężko teraz im będzie cokolwiek z tym zrobić.
Dziwicie im się?
wydarzenia.interia.pl/swiat/news-komitet-onz-oskarza-izrael-o-torturow...
Żydki urządzają im tam nowy holokaust. Arabusy też są winne bo od początku nie chcieli żadnych układów, wpierw chętnie sprzedawali osadnikom ziemie a gdy zrobiło się ich za dużo odrzucali negocjacje chcąc zepchnąć ich do morza. Nie udało im się to i mają okupację. A że żyd jest żydem, nadczłowiekiem a goje to robactwo to se poczynają jak niemcy w polsce. Mało to było przypadków strzelania do dziennikarzy, sanitariuszy, tortur? A codzienne burzenie domów żeby budować na ich miejsce nowiuśkie żydowskie osiedla? A przymusowa sterylizacja?
Wiecie ze od 2002r żydzi nie rejestrują urodzeń palestyńskich dzieci w niektórych regionach, żeby łatwiej było ich bezkarnie odjebać? No bo jak nie masz aktu urodzenia to nie istniejsz czyli nie można cię zastrzelić na ulicy. Niech się tam wyrżną jedni z drugimi, większość żydów tak samo jak 3/4 szmatogłowych to bydło z wypranymi mózgami.
Aha bo zapomniałem, polacy przepraszają pejsatych panów za holokaust, popełniliśmy błąd. Trzeba było was nie ratować, mniej naszych by zginęło i nie musielibyśmy się dziś jebać z waszymi spadkobiercami zrzucającymi na nas niemiecką winę żeby szekle się zgadzały.
wydarzenia.interia.pl/swiat/news-komitet-onz-oskarza-izrael-o-torturow...
Żydki urządzają im tam nowy holokaust. Arabusy też są winne bo od początku nie chcieli żadnych układów, wpierw chętnie sprzedawali osadnikom ziemie a gdy zrobiło się ich za dużo odrzucali negocjacje chcąc zepchnąć ich do morza. Nie udało im się to i mają okupację. A że żyd jest żydem, nadczłowiekiem a goje to robactwo to se poczynają jak niemcy w polsce. Mało to było przypadków strzelania do dziennikarzy, sanitariuszy, tortur? A codzienne burzenie domów żeby budować na ich miejsce nowiuśkie żydowskie osiedla? A przymusowa sterylizacja?
Wiecie ze od 2002r żydzi nie rejestrują urodzeń palestyńskich dzieci w niektórych regionach, żeby łatwiej było ich bezkarnie odjebać? No bo jak nie masz aktu urodzenia to nie istniejsz czyli nie można cię zastrzelić na ulicy. Niech się tam wyrżną jedni z drugimi, większość żydów tak samo jak 3/4 szmatogłowych to bydło z wypranymi mózgami.
Aha bo zapomniałem, polacy przepraszają pejsatych panów za holokaust, popełniliśmy błąd. Trzeba było was nie ratować, mniej naszych by zginęło i nie musielibyśmy się dziś jebać z waszymi spadkobiercami zrzucającymi na nas niemiecką winę żeby szekle się zgadzały.
nowynick napisał/a:
niemcy też z nami lekko nie mieli.... takie życie okupanta...
Prawda. Zresztą o kogo niby Hitler ściągnął brednie o aryjskim "Narodzie Wybranym"? Oni są pierwszymi odwieznymi naziolami, a teraz po prostu robią w palestynie to co mają we krwi.
Holokaust Hitlera to był zwykły rykoszet, i tak należy do niego podchodzić...
Żaden żyd nie jest moim bratem ! Dzielni partyzanci nie życzą sobie żeby ich kraj nazywać Żydolin w przeciwieństwie do piwowskich zdradzieckich świń które na Polin zgadzają się bardzo chętnie.
Rzucanie w to kamieniami jest lekko bez sensu! choć ten jeden w niebieskim na końcu filmu włożył całe serce. A kamień więcej niż on ważył haha
juras80krk napisał/a:
Absolutnie nie jestem za żydami ale Palestyńczycy sami sobie są winni. Żydzi chcieli skrawek ziemi na co Palestyńczycy się nie zgodzili no to zabrali sobie całość. A że arabusy to lenie i nieroby to ciężko teraz im będzie cokolwiek z tym zrobić.
jaki troll xD
gdyby sie zgodzili oddać im palec, to tamci wcale nie wzięliby całej ręki, skądże. przecież nigdy tak nie robią, a ustępstwa w polityce to gest przyjaźni i dobrej woli.
Rzucanie kamieniami w wozy opancerzone jest jak wsadzanie rowerzystom flipsów w szprychy.
juras80krk napisał/a:
Niemcy też chcieli od Polski w 39 skrawek Ziemi między Prusami a Gdańskiem a Polska się nie zgodziła więc dostała w zamian wojnę. Jesteś debilem.
Powiem tak, jeśli ma już ktoś między sobą walczyć, cierpieć i ginąć to niech to już będą Ukraińcy i Rosjanie, Żydzi i Palestyńczycy. Jestem gotów na to poświęcenie dopinguję, aby trwało to jak najdłużej. Jak jeszcze do tego dołączą Niemcy czy inni Czeczeńcy to już będzie pełen sukces.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów