📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wygląda idiotycznie, ale głupie nie jest. Czekam na wersję z wózkiem dziecięcym...
Biedni pokojowo nastawieni Palestyńczycy uciskani przez złych, krwiożerczych Żydów
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Kurwa nawet palestyńczycy mają lepszy program kosmiczny od nas!!!
Nie rozwalilo go! Nie ogladac!!!
Zdolny jebany abdulwisimulacha ja bym nie potrafił rakiety podłączyć do rometa z pudłem tekturowym a druga sprawa coś nisko to leciało znając ich to pewnie sobie storpedował mieszkanie
Hmmm, teraz sie zastanawiam czy ten podkład muzyczny to tylko na filmiku, czy taka koza im ciągle gra tam.
całe szczęście że gościa ocenzurowali, bo by go jeszcze ktoś rozpoznał
W Strefie Gazy żyją same biedaki. Jakieś 65 lat temu na terenie aktualnego Izraela pojawiły się żydki i zabrały im jedyną rzecz jaką mieli czyli ziemię. Nie popieram tutaj żadnej ze stron ale sygnalizuję, że nic nie jest czarne ani białe.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów