Podczas kręcenia tego filmu nie ucierpiał żaden rower
Podczas kręcenia tego filmu nie ucierpiał żaden rower
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W chuj beka...
Podziwiam debili z IQ na poziomie ameby co dają piwa zarówno do tego chujowego filmu jak i poprzedniego gówna z 'wkrętem na palety na samochodzie".
Zawsze się zastanawiam czy większymi debilami są dający piwo czy nagrywający te suchary.
Kolejne perypetie debili z magazynu co uczyć im się nie chciało w szkołach.
W chuj beka...
Podziwiam debili z IQ na poziomie ameby co dają piwa zarówno do tego chujowego filmu jak i poprzedniego gówna z 'wkrętem na palety na samochodzie".
Zawsze się zastanawiam czy większymi debilami są dający piwo czy nagrywający te suchary.
Panie magistrze co Pan robi na sadisticu ?
Dałem piwo (nie mam IQ ameby), rozbawiło mnie- pomysł fajny
@Kaskaderdx10 wychodzi, że jedynym debilem jesteś tylko Ty.
mieli podnośnik z koszykiem i nałożyli mu rower na latarnie (5 metrową)
tak że jak leżał na ziemi to latarnia była pod ramą
Pilnuje żebyś roboty nie dostał odpisując na jego posty
Kolejne perypetie debili z magazynu co uczyć im się nie chciało w szkołach.
W chuj beka...
Mądry głąb się odezwał
Za tą kasę masz do wyboru jebać na taśmie jak niewolnik, albo iść na magazyn. Wybór jest prosty.
Pozdrawia bezrobotny TECHNIK, bo w tym pierdolonym kraju nie ma pracy dla ludzi bez doświadczenia na stanowisku pracy - niejednokrotnie zaginający umiejętnościami przeciętnego kierownika.
@Velture
Za tą kasę masz do wyboru jebać na taśmie jak niewolnik, albo iść na magazyn. Wybór jest prosty.
Pozdrawia bezrobotny TECHNIK, bo w tym pierdolonym kraju nie ma pracy dla ludzi bez doświadczenia na stanowisku pracy - niejednokrotnie zaginający umiejętnościami przeciętnego kierownika.
Dokładnie, każdy chce pracownika doświadczonego i wychodzi na to że człowiek który ma umiejętności jest bezrobotny :/
Mądry głąb się odezwał
Co ja robie tutaj? Mam tyle czasu aby się dopierdalać do was bo jestem sadolem. Tak mi w życiu dobrze. Praktycznie nic nie robię i stać mnie na wszystko. Zaskocze was bo mój zawód to nie bycie synem bogatego tatusia ani nie ciągnięcie renty od dziadków.
Zresztą to bez znaczenia bo połowa gimbazy i połowa 'dorosłych' tutaj powie ,że jestem gimbusem czy chujwieco.
@Velture
Jeśli nie masz doświadczenia to nie jesteś technik. Technik jakiśtam (zależnie od branży) to nazwa zawodu więc osoby pracującej.
ale Ty pierdolisz. Ja z mojego zadupia uciekłem na studia do wrocławia i pracuje w tygodniu i chwale sobie życie. Samemu, daje rade spokojnie a przy zarobkach aktualnych to w ciągu pół roku będę mógł sobie autko dobre kupić. I to po technikum, bez żadnych pomocy czy świadczeń dodatkowych. po prostu trzeba szukać pracy a nie grzać dupke przed komputerem i czekać aż mama przyniesie obiadek
najlepszy numer zrobili kiedyś moi znajomi kierownikowi hali
mieli podnośnik z koszykiem i nałożyli mu rower na latarnie (5 metrową)
tak że jak leżał na ziemi to latarnia była pod ramą
U mnie w robocie to koledze rower wstawili na maszt okrętu :0 Przebij to
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów