📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spike2222 napisał/a:
.......Spalonych zostalo łąćżnie około 25 samochodów, tych stojących na terenie meczetu bylo raptem 5. Reszta to normalne samochody na ulicy. .......
Chyba nie myślisz że biali trzymają swoje auta w muslimskim getcie na ulicy koło pedofilskiego meczetu?
nie wierzę, kurwa nie wierzę. xDDD
jak w kreskówce, albo slapstickowej komedii.
jak w kreskówce, albo slapstickowej komedii.
Przez moment poczuł się jakby rodził.
bleblebator1 napisał/a:
chyba biali angole poszli na wojnę z muslimskim ścierwem. Ganiają za gównem z maczetami i nożami, ale na więcej poczekajmy do jutra.
No i czekamy na Irlandię bo tam też biali się napierdalają z policją polityczną
Taa... Sama patologia na zasiłkach. Mordy głębszą myślą nie skalane, a rączki pracą.
[ Dodano 2024-07-31, 23:28 ]
tajfunkanalia napisał/a:
Tym co gościa trafił był ten gruby pod koniec filmiku. Miał dziwną minę
Nie, to typowy wyraz twarzy angielskich patusów.
[ Dodano 2024-07-31, 23:55 ]
spike2222 napisał/a:
Ja tam widzę, że poszli na wojne z Bogu ducha winnymi policjantami, którzy ochraniali postronnych, zwyklych mieszkańców (nie , ciapatych), ponad 30 policjantów rannych, dwóch w stanie ciężkim. Zamiast napierdalać ciapatych to niszczą i palą samochodów zwyklych mieszkańców, atakują policjantów. Super patrioci
A przy okazji ojebali dwa przypadkowe sklepy, jak jakieś czarnuchy.
Naprawdę, bohaterowie jak chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów