📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ma ktoś pamiątki "zdjęcia" z wyjazdu
Spokojnie, słona woda odkazi skaleczenie.
Wszyscy pamiętają jak się znalazł głupi co skoczył do wody za paczkę fajek.
Niewiele można było zyskać i dużo stracić. Kolejny debil z „dyskalkulią”.
To nie mogło się udać, skoczył pod wiatr niestety bez nart
31-letni turysta nie przeżył skoku z wysokiego klifu na Majorce. Podczas gdy jego dziewczyna i syn obserwowali go z daleka, mężczyzna skoczył z około 25 metrów do morza. Wszystko poszło nie tak z powodu błędnej kalkulacji.
spanishnewstoday.com/holidaymaker_killed_jumping_off_cliff_in_spain_wh...
Skoczek był Holendrem, autopsja wykazała, że nie umarł od zderzenia ze skałą, tylko utonął po tym jak nieprzytomny wpadł do wody. Nagrywała go partnerka, która z dziećmi była na wypożyczonej łódce.
Skoczek był Holendrem, autopsja wykazała, że nie umarł od zderzenia ze skałą, tylko utonął po tym jak nieprzytomny wpadł do wody. Nagrywała go partnerka, która z dziećmi była na wypożyczonej łódce.
prophetess napisał/a:
Dopiero co o tym baba mi mówiła. Pomyślałem, że wejdę na sadola bo będzie filmik i cyk jest.
Zawsze zadziwiają mnie debile którzy skaczą z takich wysokości bez kogoś w wodzie do pomocy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów