📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up
sukces to by był jakby rozgniótł im głowy na chodniku. To urośnie, nabierze masy i dopiero będzie odpierdalało. Małe czarnuchy do utylizacji.
sukces to by był jakby rozgniótł im głowy na chodniku. To urośnie, nabierze masy i dopiero będzie odpierdalało. Małe czarnuchy do utylizacji.
Z Indii czy innego gówno stanu było nagranie jak facet jeździ i odstrzeliwuje bezpańskie psy, można by te metodę wykorzystać...
widac, ze gosciu nieodpowiedzialny... w zoo na wybiegach sa talikczi z ostrzezeniem, aby nie wchodzic, sam sie prosi i potem wielki placz.
No i dlaczego on nie wyjął klamki i tych czarnych kurew nie odjebał na miejscu? Da szansę podrosnąć żeby w przyszłości zamiast pachołkami to cegłami w ludzi rzucały...
John-Flopp napisał/a:
No i dlaczego on nie wyjął klamki i tych czarnych kurew nie odjebał na miejscu? Da szansę podrosnąć żeby w przyszłości zamiast pachołkami to cegłami w ludzi rzucały...
hahaha az mi sie przypomnialo jak 3 czarnuchow chcialo mi wybic szybe od salonu bo pojebaly im sie domy, to chlop pustakiem niedorzucil z 3 metrow
Czego się tu dziwować? Ot małpy biegają luzem, z zoo uciekły.
Ale wesoła historia. Ja bym z tamtad spierdalał.
miejsce czarnych jest w afryce to powinien byc rezerwat na ktory rozwniete kraje beda wydawac, taniej by bylo. czarnuch nie nadaje sie do zycia w spoleczenstwie jak swinia urodzi sie w stajni nigdy nie bedzie koniem tak samo jak czarny urodzi sie nigdy nie bedzie czlowiekiem
mygyry napisał/a:
Z Indii czy innego gówno stanu było nagranie jak facet jeździ i odstrzeliwuje bezpańskie psy, można by te metodę wykorzystać...
Racja psy tak , ale małpy są pod ochroną...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów