📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po usłyszeniu dźwięku poczułem spaliny
żaróweczkę zakładało się po to, żeby ustawić zapłon. nie wiesz, to głupot nie wypisuj.
Też tak kiedyś zgasiłem Wskę jak pociągnąłem za fajfkę podczas jazdy i mie pierdolnęło to mi do dzisiaj odruch został
@up Bardzo fajnie napierdala Ja myślałem, że mi rękę kurwa urwało
na wiosce mam komara 2 70 rok produkcji na padała jak by go zalać odpali od strzała biegi w manetce ze sprawną jedyną to jest coś
ładnie odnowiony silnik,wspomnienia wracają,pamiętam jeszcze 10 lat temu jak dosiadałem swoją motorynkę .Teraz wszyscy jeżdżą na chińskich kiblach,zobaczyć dzieciaka na ogarze,komarze czy jawce to rzadkość.
kebabzord napisał/a:
Dźwięk dźwiękiem, mina sąsiadów gdy o 2 w nocy pod ich oknem wyskakiwał ci bieg - bezcenne.
Moi sąsiedzi też mieli jakieś ale jak odpalałem motor koło ich drzwi. Może dlatego ze mieszkałem na 8-mym piętrze akademika
Co tu jest do pamiętania ?
Przecież takie cudo dalej stoi w moim garażu
Przecież takie cudo dalej stoi w moim garażu
Kurwa zajebisty stan silnika xd Ja mam jeszcze na pedała, '78 rok stoi w piwnicy może kiedyś bd wart miliony
A to że te silniki bez tłumika mają lepszego kopa to prawda, pan co pirdoli cos o zatarciu to zatarł już chyba głowe ponieważ smarowanie idzie wraz z benzyną do cylindra, a spaliny jak spaliny. Dla przykładu(czy obeznanych) w maluchu wystarczy zrobić dziure w wydechu żeby się nie dusił, a i mocy jeszcze przybędzie. Kurwa co za czasy, piłowanie głowicy, kto jest najszybszy, a teraz twarzksiążka i gry na niej, to jedyna alternatywa dla małolatów.
A to że te silniki bez tłumika mają lepszego kopa to prawda, pan co pirdoli cos o zatarciu to zatarł już chyba głowe ponieważ smarowanie idzie wraz z benzyną do cylindra, a spaliny jak spaliny. Dla przykładu(czy obeznanych) w maluchu wystarczy zrobić dziure w wydechu żeby się nie dusił, a i mocy jeszcze przybędzie. Kurwa co za czasy, piłowanie głowicy, kto jest najszybszy, a teraz twarzksiążka i gry na niej, to jedyna alternatywa dla małolatów.
wychuchany okrąglaczek. szacun młody. się kiedyś narozbierało piździków....
jak to silnik od motorynki
Ahhh... stary, poczciwy KOMAR Pojeździłby! Kiedyś, to sąsiedzi z bloków tylko się wkurwiali, kiedy słyszeli jeden, a co dopiero kilka takich!
Też bym chciał bzyka z epoki... Jak ktoś ma, obojętnie jaki stan, to na PW niech wali
W ogóle. żeby w 2 takcie zwiększyć osiągi, to się nie wywala tłumika. Tylko dyfuzor się spawa nowy... Poprawia osiągi, czasem dźwięk, no i spalanie mniejsze, bo mniej mieszanki jest marnowane...
W ogóle. żeby w 2 takcie zwiększyć osiągi, to się nie wywala tłumika. Tylko dyfuzor się spawa nowy... Poprawia osiągi, czasem dźwięk, no i spalanie mniejsze, bo mniej mieszanki jest marnowane...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów