Ten materiał jest tragiczny. Żadnych ciekawostek, denne komentarze, głosik gimba, losowy gameplay, nudny sposób opowiadania i właściwie, to nie wiadomo po co skleiłeś ten filmik. GTA w pigułce jest o wiele lepiej robione.
Przyjmij te słowa krytyki, a może następny filmik będzie do czegoś podobny i wzbudzi większe zainteresowanie widzów, bo jak na razie, to dno i trzy metry mułu - a szkoda, bo temat Vice City jest naprawdę wdzięczny i masa ludzi się nim jara.
Niemniej, propsy za chęci
Ale mam ochotę jebnąć jakiegoś spojlera odnośnie 5 części... ale nie będę wredny, miejcie pecetowcy trochę radochy - tak jak i ja miałem... daaawno temu
Synku ostatnią częścią GTA w jaką grałem było właśnie Vice City bo byłem jeszcze leszczem i czasami miałem radochę z wypełniania pseudo-gangsterskich questów i tłuczenia paru przechodniów.
Później zacząłem jako tako myśleć i o takich gównach jak GTA V wiem tylko od użyszkodników forów.
Fajnie że miałeś radochę dawno temu, fajnie że masz teraz bo ktoś tam dostanie V na PC. Dzięki temu jednak w moich i nie tylko moich oczach po tego typu komentach pozostawiasz w pamięci obraz mentalnego gimbusa
ta gra sprawiała że stawałem się momentami typowym nołlajfem
gryprzykawie,
Ten materiał jest tragiczny. Żadnych ciekawostek, denne komentarze, głosik gimba, losowy gameplay, nudny sposób opowiadania i właściwie, to nie wiadomo po co skleiłeś ten filmik. GTA w pigułce jest o wiele lepiej robione.
Przyjmij te słowa krytyki, a może następny filmik będzie do czegoś podobny i wzbudzi większe zainteresowanie widzów, bo jak na razie, to dno i trzy metry mułu - a szkoda, bo temat Vice City jest naprawdę wdzięczny i masa ludzi się nim jara.
Niemniej, propsy za chęci
staraj się nie czytać tego jak z kartki, tylko więcej luzu w wypowiedzi, bo tak spięty jakby to gadasz żeby błędu nie zrobić
Dzięki za konstruktywną krytykę! Taką zawsze przyjmuje na klatę i wiem na co zwrócić uwagę w przyszłości. A nie myli się ten, który nic nie robi.
GTA SA wg mnie było zdecydowanie lepsze niż VC.