Jeszcze przed premiera piątki na peceta wzięło mnie na wspominki związane z Vice City. Jak dla mnie to najlepsza odsłona GTA, klimat lat 80 jest niesamowity! A Wy jak uważacie, która część jest Waszą ulubioną?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
pamiętacie? a co to było 50 lat temu?
Ale mam ochotę jebnąć jakiegoś spojlera odnośnie 5 części... ale nie będę wredny, miejcie pecetowcy trochę radochy - tak jak i ja miałem... daaawno temu
Każda część GTA jest dobra, każda ma swój niepowtarzalny klimat i nim ocieka.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Czemu mowi "som"?
Swoja droga zagrac w tak stara gre to jak przespac sie po latach ze swoja ex. Mimo ze vice city bylo genialne i jest najlepsze to mozna to tylko wspominac ale nie mozna juz w to grac.
Swoja droga zagrac w tak stara gre to jak przespac sie po latach ze swoja ex. Mimo ze vice city bylo genialne i jest najlepsze to mozna to tylko wspominac ale nie mozna juz w to grac.
CichaWoda napisał/a:
Czemu mowi "som"?
Staram się to wyplewić. Celna uwaga. "Som" to rzeczy do poprawy.
Za to som już nie ma po co dalej oglądać. Kurwa ucz się szczeniaku, potem nagraj coś na poziomie. Som to słomki u ciebie w butach.
qbswwa napisał/a:
Za to som już nie ma po co dalej oglądać. Kurwa ucz się szczeniaku, potem nagraj coś na poziomie. Som to słomki u ciebie w butach.
Ucz to Ty się kurwa kultury, kolego. Smutas z Ciebie na poziomie! Pozdrawiam
Najlepsza gra jaka kiedykolwiek wyszła. Niepowtarzalny klimat.
Fajnie by było jakby odświeżyli Vice City, polepszyli grafike, dorzucili jakieś dodatkowe miasto, dodatkowe misje, pare wozów itp.
Fajnie by było jakby odświeżyli Vice City, polepszyli grafike, dorzucili jakieś dodatkowe miasto, dodatkowe misje, pare wozów itp.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów