Komentator młodszy od gry, a taki wygadany....
Powiedział człowiek 2 lata młodszy ode mnie.
Facet mówi tak, jakby z kartki czytał.
A właśnie nie czytam. Muszę zmienić sposób nagrywania. Dzięki za uwagę!
Ucz to Ty się kurwa kultury, kolego. Smutas z Ciebie na poziomie! Pozdrawiam
Chłopczyku, to jest Sadistic a nie portal uczący kultury. I tak kulturalnie cie pojechał, jak na standardy tego portalu.
Weź sobie do serca jedno. Jak wrzucasz coś na Sadola, to licz się z tym, że ktoś cie pojedzie.
Chłopczyku, to jest Sadistic a nie portal uczący kultury. I tak kulturalnie cie pojechał, jak na standardy tego portalu.
Weź sobie do serca jedno. Jak wrzucasz coś na Sadola, to licz się z tym, że ktoś cie pojedzie.
I z tym się liczę, Sadola do tej pory biernie obserwowałem od wielu lat.
Że o czym opowiesz?? Grand CEW auto??? ......................
Przykro mi, każdy słyszy to co chce słyszeć.
Synku ostatnią częścią GTA w jaką grałem było właśnie Vice City bo byłem jeszcze leszczem i czasami miałem radochę z wypełniania pseudo-gangsterskich questów i tłuczenia paru przechodniów.
Później zacząłem jako tako myśleć i o takich gównach jak GTA V wiem tylko od użyszkodników forów.
Fajnie że miałeś radochę dawno temu, fajnie że masz teraz bo ktoś tam dostanie V na PC. Dzięki temu jednak w moich i nie tylko moich oczach po tego typu komentach pozostawiasz w pamięci obraz mentalnego gimbusa
Dobrze, tato. Mimo wszystko polecam GTA V - oczywiście jeśli poza tłuczeniem przechodniów i wypełnianiu pseudo-gangsterskich questów lubisz dobry scenariusz i zapadające w pamięć postacie. Co prawda nie jest to The Last of Us, ale też jest całkiem dobrze.
Ciesze się, że zacząłeś myśleć. Lepiej późno niż wcale
Pozdrawiam z gimnazjum!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów