pewna angielska rodzinka prowadzi fotoblog z życia z pasożytami( uprzedzam nie chodzi o dzieci:D)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Też bym sobie coś wyhodował...
mógł poczekać, aż urośnie, wtedy sama wyjdzie
był jeden typek co chodował na brzuchu taką larwę i zrobił fotobloga
był jeden typek co chodował na brzuchu taką larwę i zrobił fotobloga
idę umyć głowę.
wystrzelił jak z procy
… sarkazmu się chwyta.
To wcale nie chodzi o brud. Jak masz pecha to ci mucha larwę na łeb spuści i ci sie to gówno wgryzie i będzie rosnąć. Kwestia tego, czy są muchy w pobliżu, a te małe kurwy nie kierują się w zasadzie niczym szczgólnym jeśli chodzi o miejsce pobytu...
jakiś robak co żyje pod skórą? A ta rodzinka jakaś popierdolona jest O_o
RaScad napisał/a:
To wcale nie chodzi o brud. Jak masz pecha to ci mucha larwę na łeb spuści i ci sie to gówno wgryzie i będzie rosnąć. Kwestia tego, czy są muchy w pobliżu, a te małe kurwy nie kierują się w zasadzie niczym szczgólnym jeśli chodzi o miejsce pobytu...
Dobrze gadasz stary. Miałem kotka, na którym siadła mucha i to kurewstwo zostawiła... Następnego dnia wylęgły się larwy i kotek na odstrzał poszedł. 20zł psu w dupę ale przynajmniej nie męczył się z tym.
Garbatyx napisał/a:
20zł psu w dupę ale przynajmniej nie męczył się z tym.
Wsadziłeś psu w dupę 20zł, żeby nie męczył się z zabiciem kotka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów